پيوند جدي بين حوزه و دانشگاه به عنوان يك اصل و راهبرد بايد مورد توجه دست اندركاران امر قرار گيرد و مراكز تحقيقاتي بايد نقش موثر خود را در طرح ها و پروژه ها به خوبي ايفا كنند.
به گزارش روابط عمومي شركت آب منطقه اي تهران، مهندس "خسرو ارتقايي" در ششمين همايش ارائه دستاوردهاي پژوهشي شركت كه روز دوشنبه (27 آذرماه 91) در محل سالن كنفرانس برگزار شد، اظهار داشت: مباحثه هاي علمي امواج فكري را در انسان بيدار مي كند و تبادل افكار و انديشه ها به اين وسيله صورت مي گيرد.
وي با بيان اينكه نتايج تحقيقات و پژوهش ها بايد در اختيار نظام اجرايي در كشور قرار گيرد، گفت:اين كار سبب مي شود تا در پيشبرد فعاليت ها و اهداف عالي در بخش هاي مختلف موفق عمل شود.
وي با تبريك سالروز ولادت امام محمدباقر (ع) و روز وحدت حوزه و دانشگاه و تاكيد بر پيوند ميان اين دو نهاد، تصريح كرد: پيوند جدي ميان حوزه و دانشگاه بايد وجود داشته باشد و به عنوان يك راهبرد و اصل مورد توجه قرار گيرد. در حال حاضر در حوزه ها به صورت كلاسيك و برنامه ريزي شده موضوعات مختلف علمي دنبال مي شود.
ارتقايي با اشاره به نقش مهم مراكز تحقيقاتي در اجراي بهتر طرح ها و پروژه ها،گفت: هم اكنون سرمايه گذاري عظيمي در پروژه هاي مختلف در كشور از جمله مسكن مهر انجام مي شود. نزديك به دو ميليون و 500 هزار واحد مسكن مهر در حال ساخت است كه مركز تحقيقات مسكن مي تواند در پيشبرد اهداف اين طرح حياتي نقش مهمي ايفا كند.
وي افزود: نقش پژوهشگاه نيرو در پروژه هاي نيروگاهي، خطوط انتقال و تامين قدرت و انرژي بسيار تاثيرگذار است چنانكه مركز تحقيقات آب در طرح ها و پروژه هاي آبي كشور همچون خطوط انتقال آب بسيار اهميت دارد.
وي همچنين اذعان كرد: با وجود 14 ميليون نفر جمعيت در حوزه عملكرد شركت كه 20 درصد جمعيت كشور را شامل مي شود، نقش مركز تحقيقات آب براي شهر تهران و شركت آب منطقه اي تهران بسيار حياتي است.
ارتقايي با اشاره به اينكه بايد به نقش مثبت مراكز تحقيقاتي توجه شود،گفت: اين مراكز بايد نقش سازنده و مفيد خود را در سرمايه گذاري علمي در طرح ها و پروژه هاي عمراني كشور به درستي ايفا كنند. از سوي ديگر موضوع هايي كه براي پژوهش و تحقيق انتخاب مي شود بايد در تعامل كامل با چنين مراكز علمي قرار گيرد.
مديرعامل شركت آب منطقه اي تهران همچنين با قدرداني از دفتر مطالعات پايه منابع آب و پيگيري موثر آن در شكل گيري و راهبري كميته تحقيقات شركت، بر انجام بهينه طرح ها و پروژه هاي قابل اجرا در استان تهران تاكيد كرد.
در ادامه اين همايش مهندس "داوود اميرحسيني" مدير دفتر مطالعات پايه منابع آب و دبير كميته تحقيقات شركت آب منطقه اي تهران، در سخناني اظهار داشت: 14 مقاله به كميته تحقيقات در زمينه هاي مختلف ارائه شده است كه دو مقاله مديريت روان آب هاي سطحي در كلان شهر تهران توسط مهندس عليرضا مجيدي و بررسي ميزان انحلال PAH ها در آب زيرزميني ناشي از نشت مواد نفتي در آبخوان ري توسط دكتر محسن اسلامي زاده توسط اين كميته انتخاب شده و در همايش ارائه مي شود.
اميرحسيني با اشاره به اينكه ساير مقالات به صورت چكيده عنوان مي شود، گفت: از دانشگاه هاي مختلف مدل هاي پژوهشي جديدي به كميته تحقيقات ارائه شده است كه در صورت تاييد، بررسي ها و تعاملات لازم با آن ها انجام خواهد شد. وي در پايان، بر تداوم نشست هاي علمي در شركت تا پايان سال تاكيد كرد.
در اين همايش كه در هفته پژوهش و با حضور مديرعامل، معاون برنامه ريزي و بهبود مديريت، معاون طرح و توسعه، مدير دفتر مطالعات پايه منابع آب و جمعي از پژوهشگران، اساتيد و دانشجويان در محل سالن كنفرانس برگزار شد، به 14 پژوهشگر كه مقاله خود را به همايش ارائه دستاوردهاي پژوهشي ارائه داده بودند، لوح تقدير اهدا شد.