در راستای حفظ و حراست و جلوگیری از دست اندازی افراد سودجو صورت گرفت؛

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "محمدرضا گیتی پژوه" با اعلام این مطلب اظهار کرد: با تلاش گروه گشت و بازرسی آب های سطحی و اخذ دستور قضایی توسط کارشناسان حقوقی این امور، 14 هزار و 551 متر مربع از حریم و بستر رودخانه طغان-خاوه واقع در اراضی روستای شوش آباد از توابع شهرستان پیشوا رفع تصرف و از بهره برداری افراد سودجو جلوگیری به عمل آمد.
وی با بیان اینکه این اقدام در راستای قانون توزیع عادلانه آب و برخورد با ساخت و سازهای غیر مجاز انجام شد، ادامه داد: در این عملیات ساخت و سازهای غیرمجاز با تصرفاتی از قبیل احداث گلخانه در داخل حریم و بستر نهر طبیعی طغان-خاوه که موجبات انسداد، کاهش ظرفیت آبگذری و تغییر مورفولوژی طبیعی مجرای مذکور را فراهم آورده بود با هزینه متصرف به صورت داوطلبانه رفع تصرف شد.
گیتی پژوه در پایان خاطر نشان کرد: متخلفین مطمئن باشند امور منابع آب ورامین، قرچک و پیشوا با هرگونه تخلف در زمینه آب های سطحی و زیر زمینی برخورد قاطع و قانونی خواهد نمود.