|  رنگ  | 
+ 0 -
 | 
ADA
بستن این پنجره
راهنما

این سایت مطابق با استاندارهای ADA برای نابینایان مناسب‌سازی شده و سازگاری این استاندارد در بخش‌های مختلف لحاظ گردیده است.
بستن این پنجره

طی یک روز کاری توسط امور منابع آب شهرری صورت گرفت؛

جمع آوری دو دستگاه موتور پمپ دیزل در منطقه حسن آباد فشافویه

مدیر امور منابع آب شهر ری از جمع آوری دو دستگاه موتور پمپ دیزل در منطقه حسن آباد فشافویه در محدوده عملکرد این امور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "محمد یزدانی" با اعلام این مطلب اظهار کرد: طی یک روز کاری توسط واحد گشت و بازرسی آب های سطحی این امور و با اخذ دستور قضایی و همکاری نیروی انتظامی دو دستگاه پمپ دیزل در منطقه حسن آباد فشافویه  جمع آوری و تا تکمیل مراحل قانونی و اداری توقیف شد.

وی گفت: بر اساس قانون توزیع عادلانه آب، نگهداری و نصب منصوبات بهره برداری از منابع آب های سطحی بدون داشتن مجوزقانونی تخلف بوده و با قاطعیت با متخلفین برخورد می شود.

یزدانی در پایان ضمن هشدار به متخلفین و متصرفین از منابع آب های سطحی  و زیرزمینی خاطرنشان کرد: هر گونه بهره برداری غیرمجاز و برداشت آب از رودخانه ها بدون مجوز و داشتن حقآبه جرم محسوب شده و امور منابع آب این شهرستان با همکاری دستگاه قضایی با هرگونه تخلف در این زمینه برخورد قاطع خواهد کرد.

کد خبر: 7738
  تاریخ خبر : 2 اردیبهشت 1405
 61
  دیدگاه کاربران
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 11
  • بیشترین بازدید همزمان : 2159
  • بازدید امروز : 1,482
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 23,041,718
  • آخرین به روزرسانی : 7 تیر 1405 13:10:58
  • شناسه IP شما : 216.73.217.1

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : تهران، بلوار کشاورز، خیابان حجاب
  • کدپستی : 1415615441
  • تلفن : 02181751
  • فاکس : 02188966555
  • پست الکترونیکی : info[at]thrw.ir
  • پیامک : 50002405
  • تلفن گویا : 02181751