|  رنگ  | 
+ 0 -
 | 
ADA
بستن این پنجره
راهنما

این سایت مطابق با استاندارهای ADA برای نابینایان مناسب‌سازی شده و سازگاری این استاندارد در بخش‌های مختلف لحاظ گردیده است.
بستن این پنجره

در تهران حدود ۴۴ درصد از منابع آبی صرف شرب می‌شود

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای تهران گفت: در تهران حدود ۴۴ درصد از منابع آبی صرف شرب می‌شود و این حجم قابل توجهی است که به طور مستقیم صرف امور شرب می‌شود.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: در تهران حدود ۴۴ درصد از منابع آبی صرف شرب می‌شود و این حجم قابل توجهی است که به طور مستقیم صرف امور شرب می‌شود. به همین دلیل، صرفه‌جویی در این میزان نقش بسیار مؤثری دارد.

او ادامه داد: همواره خدمت همشهریان و هموطنان عزیزمان اعلام کرده‌ایم که اگر ۱۵ تا ۲۰ درصد از مصرف آب صرفه‌جویی شود و از روش‌های بهینه استفاده شود، می‌تواند گام مؤثری در گذر از بحران‌های آبی و تنش‌های آبی باشد. با توجه به نزدیک شدن به روز‌های پایان سال، از هموطنان تقاضا دارم کمال صرفه‌جویی را در مصرف آب به کار گیرند و روش‌های بهینه را سرلوحه کار خود قرار دهند.

حبیبی در پایان از همکاری خوب و بی‌نظیر همشهریان و هم استانی‌های عزیز با کارشناسان و همکاران شرکت آب منطقه‌ای تهران تشکر کرد و ابراز امیدواری کرد که این همکاری همچنان ادامه داشته باشد.

کد خبر: 7722
  تاریخ خبر : 5 اسفند 1404
 15
  دیدگاه کاربران
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 66
  • بیشترین بازدید همزمان : 2159
  • بازدید امروز : 5,723
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 22,967,527
  • آخرین به روزرسانی : 5 اسفند 1404 12:48:16
  • شناسه IP شما : 216.73.216.141

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : تهران، بلوار کشاورز، خیابان حجاب
  • کدپستی : 1415615441
  • تلفن : 02181751
  • فاکس : 02188966555
  • پست الکترونیکی : info[at]thrw.ir
  • پیامک : 50002405
  • تلفن گویا : 02181751