طی یک هفته کاری انجام شد؛

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "رضا روانان" با اعلام مطلب فوق افزود: با تلاش واحد حقوقی و با همکاری گروه گشت و بازرسی و اخذ دستورقضایی از دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فیروزکوه تعداد 10 حلقه چاه غیرمجاز در محدوده عملکرد این امور طی یک هفته کاری در اراضی روستاهای کلفور، کاریزسر و سرخدشت به عمق 120 متر و با دبی پنج 5 لیتر برثانیه پر و مسدود گردید.
وی همچنین با بیان اینکه این تعداد چاه ها در جهت اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب های زیرزمینی و صیانت از منابع آبی دشت پر شده است، افزود: با انجام این عملیات از خروج حدود 80 هزار متر مکعب آب از سفره های زیرزمینی دشت فیروزکوه جلوگیری شده است.
سرپرست امور منابع آب فیروزکوه در پایان ضمن تاکید بر ارتباط خوب و همکاری تنگاتنگ دستگاه قضایی برای برخورد با متخلفان و متجاوزان به منابع آب سطحی و زیرزمینی گفت: امور منابع آب فیروزکوه بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه آب های سطحی و زیر زمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد نمود.