|  رنگ  | 
+ 0 -
 | 
ADA
بستن این پنجره
راهنما

این سایت مطابق با استاندارهای ADA برای نابینایان مناسب‌سازی شده و سازگاری این استاندارد در بخش‌های مختلف لحاظ گردیده است.
بستن این پنجره

نصب 3 دستگاه کنتور هوشمند بر روی چاه های پروانه دار توسط امور منابع آب اسلامشهر

مدیر امور منابع آب اسلامشهر از از نصب 3 دستگاه کنتور حجمی و هوشمند بر روی چاه های پروانه دار طی یک هفته کاری در محدوده عملکرد این امور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "امین زارعی" با اعلام این مطلب اظهار کرد: با توجه به وضعیت بحرانی سفره های آب زیرزمینی و برداشت های بی رویه و بدون برنامه از آبخوان، به منظور امکان مدیریت منابع آب و کنترل میزان بهره برداری از چاه های پروانه دار و کمک به تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی ضروری است کلیه چاه های پروانه دار به کنتور حجمی و هوشمند مجهز شوند.
وی افزود: این امور طی یک هفته در راستای انجام تکالیف قانونی و با پیگیری های به عمل آمده نسبت به نصب 3 دستگاه کنتور حجمی و هوشمند توسط مالکین بر روی چاه های مجاز با مصارف، صنعت، خدمات، کشاورزی و خانگی حوزه عملکرد اقدام و این گام مهمی در جهت مدیریت مصرف بر منابع آب زیرزمینی می باشد.
زارعی در پایان خاطر نشان کرد: این امور بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه آب های سطحی و زیر زمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد نمود.

 

کد خبر: 7507
  تاریخ خبر : 5 آبان 1404
 7
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 82
  • بیشترین بازدید همزمان : 2159
  • بازدید امروز : 6,364
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 22,168,007
  • آخرین به روزرسانی : 5 آبان 1404 11:42:50
  • شناسه IP شما : 216.73.216.216

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : تهران، بلوار کشاورز، خیابان حجاب
  • کدپستی : 1415615441
  • تلفن : 02181751
  • فاکس : 02188966555
  • پست الکترونیکی : info[at]thrw.ir
  • پیامک : 50002405
  • تلفن گویا : 02181751