به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران،"وحید مرادی نسب" با اعلام این مطلب اظهار کرد: با تلاش گروه گشت و بازرسی آب های سطحی و اخذ دستور قضایی توسط کارشناسان حقوقی نسبت به جمع آوری تعداد 2 مورد اطاقک غیر مجاز واقع در بستر رودخانه کن و بند خاکی مربوطه و همچنین تعداد 3 دستگاه الکترو پمپ غیر مجاز که طی سال جاری در حال برداشت آب غیرمجاز از رودخانه کن بودند اقدام به عمل آمد.
وی افزود: با این اقدام علاوه بر رفع تصرف غیر مجاز واقع در بستر رودخانه به مساحت صد متر مربع از برداشت های غیرمجاز به میزان 65/0 میلیون مترمکعب در سال از منابع آب های سطحی حوزه عملکرد این امور جلوگیری به عمل آمد.
مرادی نسب در پایان خاطر نشان کرد: این امور بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه آب های سطحی و زیرزمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد نمود.