به دلیل عدم نصب کنتور هوشمند و تخلف در بهره برداری انجام شد؛

قطع برق 4 حلقه چاه مجاز توسط امور منابع آب پاکدشت

مدیر امور منابع آب پاکدشت از قطع برق 4 حلقه چاه مجاز به علت عدم نصب کنتور هوشمند و تخلف در بهره برداری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، " علیرضا خانی زاد " با بیان این مطلب اظهار کرد: با همکاری گروه گشت و بازرسی و اخذ دستور قضایی توسط کارشناسان حقوقی نسبت به قطع برق 4 حلقه چاه مجاز بدلیل  عدم نصب کنتور هوشمند وتخلف در بهره برداری اقدام به عمل آمد.

وی تصریح کرد: این امور با همکاری اداره برق شهرستان پاکدشت نسبت به قطع برق چاه های مذکور به علت عدم بروزرسانی پروانه بهره برداری با توجه به اخطاریه های مکرر و تخلفات دیگر از جمله عدم نصب کنتور هوشمند اقدام به عمل آورد.

خانی زاد در پایان ضمن قدردانی از تلاش و زحمات مامورین بازرسی و نظارت امور منابع آب درخصوص انجام صحیح وظایف قانونی خود تاکید کرد: با توجه به تعداد محدود چاههای غیر مجاز در سطح شهرستان ،این امور به صورت پایلوت می تواند به عنوان منطقه ایمن مطرح گردد و امور منابع آب شهرستان پاکدشت به عنوان متولی آب و نماینده شرکت آب منطقه ای تهران بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه آب های سطحی و زیر زمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد نمود.

 

 

کد خبر: 7325
  تاریخ خبر : 8 مرداد 1404
 12
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 26
  • بیشترین بازدید همزمان : 728
  • بازدید امروز : 4,762
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 21,671,760
  • آخرین به روزرسانی : 4 شهریور 1404 11:19:06
  • شناسه IP شما : 216.73.216.32

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : تهران، بلوار کشاورز، خیابان حجاب
  • کدپستی : 1415615441
  • تلفن : 02181751
  • فاکس : 02188966555
  • پست الکترونیکی : info[at]thrw.ir
  • پیامک : 50002405
  • تلفن گویا : 02181751