با حضور مدیرعامل شرکت آب منطقه ای تهران؛

اولین جلسه مدیران امورهای منابع آب شرکت برگزار شد

اولین جلسه مدیران امورهای منابع آب با حضور مدیرعامل شرکت آب منطقه ای تهران و همچنین معاون حفاظت و بهره برداری در راستای تبیین برنامه عملیاتی سال 1404 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، در این نشست "بهزاد پارسا" بیان کرد: با توجه به کاهش بارش در استان و بعد از طی کردن چندین سال متوالی خشکسالی وضعیت سدهای تامین کننده آب شرب تهران و همچنین آب های زیرزمینی مطلوب نیست و این امر نیازمند اطلاع رسانی های گسترده به فرمانداران، امام جمعه و مسوولین شهرستانی است  چرا که این افراد نیز به عنوان مبلغ نقش مهمی در آگاهی بخشی مردم جامعه ایفا می کنند. همچنین می توانند در جهت رفع مشکلات و نیز انجام تکالیف به تامین کنندگان آب شرب شهروندان حمایت های لازم را ارائه نمایند.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای تهران در خصوص بازتخصیص پساب در صنایع  عنوان کرد: این موضوع در قانون برنامه هفتم توسعه تکلیف شده ما نیز باید در چارچوب قوانین و مقررات ابلاغی و نظام نامه‌های موجود در این خصوص اقدام کنیم. شهرک‌ها و نواحی صنعتی و صنایع و معادن در اولویت استفاده از پساب قرار دارند تا میزان برداشت صنایع از آب‌های متعارف کاهش یابد

پارسا همچنین افزود: با توجه به شرایط کم‌آبی در پایتخت  و با توجه به این‌که موضوع آب به عنوان یکی از محورهای اساسی در برنامه هفتم توسعه تعریف شده است، مسئله استفاده پساب بیش از پیش مورد توجه استاندار تهران قرار گرفته و همواره به عنوان یکی از مهمترین خواسته هایش این موضوع را پیگیری می کند.

وی تصریح کرد: استفاده از پساب در فضای سبز کلانشهر تهران توسط شهرداری ها در شرایط محدودیت منابع آب و ضرورت تأمین آب شرب شهروندان، یکی از تکالیف قانونی است.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای تهران در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه حفاظت از حریم و بستر رودخانه ها و جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز از اهمیت چشمگیری برخوردار است و با توجه به وضعیت نامناسب بارندگی ها باید این مطلب مورد توجه واقع شود، ادامه داد: در دوره های خشکسالی همواره تجربه سیلاب های مخرب را داشته ایم بنابراین حفاظت از بستر  و حرایم رودخانه ها و پاکسازی و لایروبی در جهت افزایش آبگذری رودخانه و عبور ایمن سیلاب های احتمالی، امری مهم است .

وی با اشاره به اینکه زمانی که حریم و بستر رودخانه را در منطقه ای آزادسازی می کنیم باید برای حفاظت از آن برنامه ریزی جامع و در یک بازه مشخص داشته باشم گفت: در سال گذشته اقدامات بسیار خوبی توسط دفتر مهندسی رودخانه ها در راستای حفاظت از آن ها انجام شده اما داشتن یک بانک اطلاعاتی و شناسنامه کامل از وضعیت تمامی رودخانه های استان ضروری است.

پارسا توضیح داد: وضعیت چاه های غیر مجاز نیز باید مشخص شود؛ چرا که بسیاری از چاه های غیرمجاز را می توان با استفاده از ظرفیت ماده 5 قانون توزیع عادلانه آب ساماندهی و تعیین تکلیف کرد.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای تهران همچنین با تاکید بر اینکه مصوبات سفرهای استانی استاندار تهران را باید مدیران امور هر شهرستان پیگیری کنند گفت: تعامل با مسوولین شهرستانی به منظور رفع مشکلات آبی شهرستان ها لازم و ضروری است.

پارسا ضمن بیان اینکه ایجاد تشکل ها با کمک جهاد کشاورزی در برنامه هفتم توسعه تاکید شده است، بیان کرد: این تشکل ها باید در حوزه شهرستانی ایجاد شود چرا که  پیگیری این امر نقش مهمی در حفاظت از منابع آبی دارد.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای تهران با اشاره به اینکه هم افزایی میان همکاران باید تقویت شود گفت: اگر مجموعه ای بخواهد اثرگذار باشد باید همدلی و همکاری بیشتر باشد تا اقدامات بزرگ تری انجام گردد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: تمامی مدیران و کارشناسان باید تلاش خود را مضاعف نموده تا بتوانیم در این بحران کم آبی با تامین آب شرب پایدار تابستان و پاییز امسال را به خوبی پشت سر بگذاریم.

"راما حبیبی" معاون حفاظت و بهره برداری شرکت نیز در این جلسه با تشکر از تلاش کلیه مدیران امورهای منابع آب در سال گذشته عنوان کرد: در سال جاری نیز با توجه به وضعیت کنونی منابع آبی باید با برنامه ریزی دقیق طبق تعهدات اقدام و تلاش حداکثری در جهت تحقق برنامه عملیاتی معمول شود.

حبیبی با اشاره به این نکته که در سال گذشته توانستیم عملکرد مطلوبی داشته باشیم، توضیح داد: امیدوارم امسال نیز با جدیت بتوانیم مباحث حوزه حفاظت و بهره برداری را  پیگیری نماییم.

وی همچنین موضوع ساماندهی رودخانه ها را در حوزه  مهندسی رودخانه ها مهم دانست و گفت: زمان پاسخگویی به پرونده ها بسیار مهم است و جهت تسهیل این موضوع کارشناسان  امورهای منابع آب باید با کارشناسان حوزه ستادی در تعامل باشند.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای تهران ادامه داد: به منظور ایمن سازی کانال های آبیاری در شهرستان ها مدیران امورهای منابع آب باید با فرمانداری ها مکاتبه  و در این خصوص اعتبارات لازم را دریافت کنند.

حبیبی در پایان بر استفاده از نیروهای گشت و بازرسی طبق قرارداد تاکید کرد و عنوان کرد: این نیروها به دلیل شغل حساس خود و نیز پیشبرد اهداف حفاظتی  باید حداکثر بازدهی را داشته باشند.

گفتنی است، در این جلسه کلیه مدیران امورهای منابع آب ضمن بیان عملکرد خود در سال گذشته  چالش ها و مشکلات خود را مطرح کرده و پاسخ های لازم از سوی مدیرعامل و معاون حفاظت و بهره برداری داده شد.

 

کد خبر: 7216
  تاریخ خبر : 10 اردیبهشت 1404
 55
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 55
  • بیشترین بازدید همزمان : 728
  • بازدید امروز : 6,787
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 21,018,070
  • آخرین به روزرسانی : 10 اردیبهشت 1404 14:10:53
  • شناسه IP شما : 18.119.167.222

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : تهران، بلوار کشاورز، خیابان حجاب
  • کدپستی : 1415615441
  • تلفن : 02181751
  • فاکس : 02188966555
  • پست الکترونیکی : info[at]thrw.ir
  • پیامک : 50002405
  • تلفن گویا : 02181751