به مناسبت هفته پدافندغیرعامل؛

نهیمن جلسه ستاد مدیریت شرایط اضطراری شرکت آب منطقه ای تهران برگزار شد

نهمین جلسه ستاد مدیریت شرایط اضطراری شرکت آب منطقه ای تهران با حضور جانشین ستاد مدیریت شرایط اضطرار و دیگر اعضا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، " راما حبیبی"  جانشین ستاد مدیریت شرایط اضطرار اظهار کرد: با توجه به اینکه شرکت آب منطقه ای تهران به عنوان تامین کننده آب شرب شهروندان یکی از سازمان های مهم استان است به همین منظور باید در تمامی شرایط به ویژه در شرایط فعلی آمادگی کامل را جهت مقابله با بحران ها و حوادث احتمالی داشته باشد.

وی با بیان اینکه نقاط آسیب پذیرشرکت باید شناسایی شود، افزود: افزایش هوشیاری در شرایط کنونی بیش از بیش احساس می شود و باید اقدامات لازم در راستای بهبود فضای ارتباطی و برخط تاسیسات بعمل آید.

حبیبی در ادامه تهیه چک لیست عملیاتی بر فرض ایجاد هر گونه مخاطره و  بحران در فعالیت شرکت را لازم دانست و توضیح داد:  باید تجهیزات مهم در راستای مقابله با حوادث احتمالی تهیه شود و ضمن مشخص نمودن جانشین رییس عملیات در بحران ها  وظایف تمامی واحدها نیز به آن ها تفهیم گردد.

جانشین ستاد مدیریت شرایط اضطرار نیز افزود: مدیران سدهای استان تهران نیز باید با گذاشتن جلسات و یادآوری رعایت مسائل ایمنی و حفاظتی به پرسنل سد و نیروگاه با حساسیت بالاتری به تامین آب شهروندان شهروندان بپردازند.

در ادامه " غلامحسین محمدی" رییس گروه مدیریت بحران و پدافند غیر عامل و دبیر ستاد شرایط اضطرارعنوان کرد:  دستورالعمل هایی از سوی سازمان مدیریت بحران و پدافندغیرعامل کشور مبنی بر آمادگی و ماموریت دستگاه ها در شرایط اضطرار و مقابله با تهدیدهای امنیتی ابلاغ شده که بر این اساس اعضای ستاد شرایط اضطرار شرکت نیز باید به وظایف و تکالیف محوله خود در این خصوص عمل نمایند.

همچنین"علیرضا ارسطویی" مدیر دفتر بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی و برقابی در این جلسه عنوان کرد: این دفتر نیز  همچون گذشته و بر اساس دستورالعمل سازمان پدافند غیرعامل کشور تمهیدات لازم را برای  حفاظت از سدها و نقاط حساس اجرا خواهد کرد و رصد و پایش برخط نیز انجام می شود.

"ظهراب یزدان مهر" سرپرست دفتر حراست و امور محرمانه شرکت نیز با اشاره به اینکه محور دستورالعمل های ابلاغی سازمان پدافندغیرعامل کشور کشف و شناسایی نقاط آسیب پذیر و زیرساخت می باشد، تصریح کرد: امید داریم با فراهم کردن مقدمات لازم حداقل آسیب پذیری ها را در بحران ها و شرایط تهدید و اضطرار داشته باشیم.

 "پرویز قلی زاده" سرپرست معاونت طرح و توسعه ضمن اشاره به اینکه مانورهایی که توسط شرکت آب منطقه ای تهران برگزار شده و همچنین سیلاب حادثه چالوس تجربه های خطیری در پی داشت، گفت: در زمان پیش آمدن حادثه و بحران باید راه حل های کوتاه و بلند مدت  داشته باشیم و تهیه نقشه ازبیلت خطوط انتقال آب بسیار ضروری می باشد.

در ادامه این نشست "رامین شمالی" مدیر دفتر روابط عمومی نیز ضمن تبریک هفته پدافند غیرعامل عنوان کرد:

مدیریت بحران حادثه سیلاب چالوس در خرداد ماه سال 1402تجربه بزرگی  بودکه با اقدام مناسب این شرکت و سایر دستگاه ها مانع از ایجاد مشکلات بزرگ گردید که نحوه مدیریت این اتفاق می تواند  در حوادث دیگر هم استفاده شود.

وی افزود: اگرهم اکنون مشکلات را شناسایی کنیم می توانیم آسیب‌های ناشی از آن را در صورت اتفاق به حداقل رسانده و بحران های پیش آمده را مدیریت نماییم.

شمالی ضمن ارائه پیشنهاداتی در خصوص تهدیدات و حوادث احتمالی خاطر نشان کرد: روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران نیز آمادگی  و تجهیزات لازم را در مواقع بحران در کنار سایر دفاتر مربوطه در راستای واکنش به حوادث بحرانی ایجاد خواهد کرد.

" حمید منصوری" مدیر دفتر محیط زیست و کیفیت منابع آب نیز مشخص نمودن تیم و سر تیم در شرایط بحران را مهم دانست و گفت: تشکیل تیم ارزیابی هم درهنگام حادثه کمک موثری خواهد نمود.

گفتنی است، در ادامه هر یک از اعضا اقدام به بیان دیدگاه های خود نموده ودر پایان این نشست پیشنهادات کاربردی وعملیاتی از سوی جانشین ستاد مدیریت شرایط اضطرار مصوب و دستورات لازم جهت اجرا صادر شد.

کد خبر: 6984
  تاریخ خبر : 9 آبان 1403
 1741
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 253
  • بیشترین بازدید همزمان : 728
  • بازدید امروز : 13,275
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 16,918,413
  • آخرین به روزرسانی : 1 دی 1403 13:26:47
  • شناسه IP شما : 18.218.123.194

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : تهران، بلوار کشاورز، خیابان حجاب
  • کدپستی : 1415615441
  • تلفن : 02181751
  • فاکس : 02188966555
  • پست الکترونیکی : info[at]thrw.ir
  • پیامک : 50002405
  • تلفن گویا : 02181751