به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، این سد که از اهمیت بالایی برخوردار است،88 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و همه توان شرکت آب منطقه ای تهران جهت تکمیل هرچه سریعتر آن به کار گرفته میشود. همچنین این سد ظرفیت تنظیم آب به میزان سالانه ۱۲۰ میلیون مترمکعب را دارا بوده و آب مورد نیاز حدود ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی را تامین خواهد کرد.
از جمله اهدف دیگر احداث این طرح جلوگیری از شور شدن سفره های آب زیرزمینی و از بین رفتن آبخوان منطقه، اشتغالزایی طرح در حین اجرا (به صورت مستقیم و غیر مستقیم) و همچنین فراهم نمودن زمینه اشتغال در منطقه حین بهرهبرداری و جلوگیری از مهاجرت به کلان شهرها می باشد.
شایان ذکر است، پیشرفت فیزیکی بدنه سد 99 درصد برآورد شده و فعالیت های مربوط به بدنه و تاسیسات جانبی و جاده های جایگزین (به طول 18 کیلومتر شامل جاده ارجمند 6 کیلومتر، جاده سلمان 7 کیلومتر و جاده دریابک 5 کیلومتر) در درست تکمیل می باشد.
در ضمن حریم دریاچه سد مذکور مساحتی بالغ بر هزار هکتار را در بر میگیرد که حدود 644 هکتار از مساحت یاد شده جزو مستثنیات بوده و میبایست تحت تملک شرکت آب منطقهای تهران قرار گیرد که از این مساحت، حدود 530 هکتار تملک شده و حدود 114 هکتار آن باقی مانده که عمدتا متعلق به اراضی کشاورزی و روستای سله بن است.
کل هزینه های صورت گرفته از سال 1384 تاکنون شامل تملک و ساختمان نم رود بالغ بر 820 میلیارد تومان بوده و اکنون این طرح جهت تکمیل پروژه و تملک اراضی باقیمانده نیازمند مبلغ 3500 میلیارد تومان می باشد.
همچنین به منظور جا به جایی روستای سله بن در قالب مبادله تفاهم نامه میان شرکت آب منطقه ای تهران و بنیاد مسکن و همراهی و همکاری مردم این روستا در دست اقدام می باشد.
گفتنی است، سد نمرود بر روی رودخانه نمرود در 18 کیلومتری شمالغرب شهرستان فیروزکوه و حدود 2 کیلومتری پائین دست روستای سلهبن به منظور تأمین بخشی از نیاز آب کشاورزی دشتهای گرمسار، ایوانکی و چزکین، آب شرب و صنعت شهرستان گرمسار و توابع و همچنین نیاز آبی صنعت شهرستان فیروزکوه در حال احداث می باشد.