به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، در این جلسه که در راستای بهره گیری از دانش و تجربیات دانشگاه در حوزه حفاظت و بهره برداری از منابع آب برگزار شد، "حسن زحمتکش" مدیر دفتر حفاظت و بهره برداری از منابع آب محدودیت و عدم کارایی موثر ابزارهای موجود در اندازهگیری عمق چاه را منجر به تخلفات در عملیات حفاری عنوان کرد که سبب می شود اضافه برداشت از چاه به دلیل اضافه حفاری غیرمجاز اتفاق افتد.
در این نشست همچنین با توجه به حساسیت و عواقب جبرانناپذیر افت تراز سطح آب زیرزمینی و وقوع فرونشت در سطح استان ابعاد فنی موضوع و امکان ساخت دستگاه با تکنولوژی بومی توسط شرکتهای دانش بنیان داخلی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
شایان ذکر است در این جلسه مقرر گردید، تا با استفاده از ظرفیت بالای دانشگاه علم و صنعت در زمینه دانش و صنعت و اتکا به توانمندی شرکتهای دانش بنیان نسبت به ساخت دستگاه عمقسنج بومی با دقت بالا اقدام گردد. از تصمیمات اتخاذ شده در این جلسه نیزمیتوان به طرح موضوع با تمامی جزئیات و چالشهای پیش رو در بهرهبرداری از دستگاه و تدوین برنامه زمانی جهت بازدید میدانی تیمهای تخصصی و فنی اشاره کرد.
گفتنی است، ساخت این دستگاه در راستای حفاظت از منابع آب زیرمینی به عنوان ارزشمندترین سرمایه کشور، زیربنای توسعه، میراث آیندگان و همچنین گذر از شرایط بحران خشکسالی فعلی، گام مهم و بلندی تلقی میگردد.