معاون تحقيقات و منابع انساني وزارت نيرو تاكيد كرد: وزارت نيرو بايد در نوك پيكان توسعه كشور باشد.
به گزارش روابط عمومي شركت آب منطقه اي تهران، مهندس مهندس "علي اكبر مهاجري" امروز (چهارشنبه) در جريان برگزاري بيست و پنجمين گردهمايي مديران شركت هاي آب منطقه اي كشور در تهران، اظهار كرد: در حال حاضر وزارت نيرو با توجه به ظرفيت ها و تواني كه در داخل و خارج از كشور از خود نشان داده است به عنوان نوك پيكان توسعه كشور خود را نشان دهد.
مهاجري با بيان اينكه كمتر در كشور پيش آمده است كه وزارتخانه اي بر اساس يك برنامه استراتژيك حركت نمايد، گفت: خوشبختانه وزارت نيرو از وزيري بهره مند است، كه از ابتدا در راس گروه تدوين كننده برنامه استراتژيك وزارت نيرو قرار داشت و در چند سال اخير بيش از 20 هزار ساعت نفر را با استفاده از حدود 300 نفر از مديران و نخبگان صنعت آب كشور كه سابقه بسيار زيادي در اين صنعت داشتند براي تدوين اين برنامه استفاده نمود.
وي همچنين تصريح كرد: وزير نيرو به برنامه اين وزارتخانه اعتقاد كامل داشته و تاكيد دارد كه بر اساس برنامه عمل نمايد. اين برنامه بر اساس مباني علمي طرح ريزي شده و بند به بند آن مشخص است.
مهاجري همچنين با اشاره به توان و ظرفيت اين وزارتخانه در داخل و خارج از كشور، بيان كرد: امروز از سوي كشورهاي مختلف منطقه از وزارت نيرو درخواست مي شود تا براي آموزش و يا پياده سازي طرح هاي صنعت آب و برق با آن ها همكاري نمايد و اين يك افتخار است.
معاون تحقيقات و منابع انساني وزير نيرو ضمن اينكه از مديران ارشد آب كشور خواست تا نسبت به برنامه كلان وزارت نيرو متعهد بوده و بسترهاي لازم براي اجراي آن را فراهم كنند، گفت: اكنون وزارت نيرو در نقطه عطف فعاليت ها و برنامه هاي خود قرار دارد و اگر مديران آب كشور نخواهند به برنامه كلان اين وزارتخانه عمل كنند، چه فردي مي خواهد آن را اجرايي نمايد؟
مهاجري همچنين با اشاره به تلاش وزارت نيرو در راستاي تقويت نيروي انساني صنعت آب و برق، تصريح كرد: وزارت نيرو با حجم نيروهاي نخبه و متخصص مواجه است كه علاقه مند هستند تا به اين صنعت ورود پيدا كنند و خوشحاليم كه طي مسائل قانوني در سال جاري توانستيم تعدادي از نيروهايي كه نياز بخش هاي مختلف وزارتخانه بود را تامين كنيم.
وي در عين حال تاكيد كرد: نيروهاي نخبه و توانمندي كه با دقت، صبر و موشكافي كارشناسانه به بدنه وزارت نيرو وارد شده اند نبايد به حال خود رها شوند، بلكه بايد از اين موقيعت نهايت استفاده را برد و با آموزش مستمر نسبت به تربيت نيروي انساني اقدام كرد.
مهاجري اضافه كرد: نيروهاي انساني تازه وارد به عنوان موتور محركه صنعت آب و برق هستند و عموما با تحصيلات كارشناسي ارشد و دكترا وارد اين عرصه شده اند.
وي در پايان سخنان خود با تاكيد بر جياگاه بازنشستگان صنعت اب و برق گفت: توجه ويژه به مسائل رفاهي،درماني و ساير نيازهاي بازنشستگان اين صنعت بايد مورد نظر مديران ارشد شركت ها قرار گيرد.