به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، این نشست با حضور "رزیتا عسگری" سرگروه کتاب انسان و محیط زیست، "مرضیه علی نژاد" کارشناس مسوول اداره تکنولوژی و تولید محتوای آموزش و پرورش شهرستان های تهران، "محمد شهریاری" مدیر دفتر بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی و برقآبی ، "حسن زحمتکش" مدیر دفتر حفاظت و بهره برداری از منابع آب و "سپیده الهامی منش"، مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران برگزار شد.
در این نشست "مرضیه علی نژاد" کارشناس مسوول اداره تکنولوژی و تولید محتوا آموزش و پرورش شهرستان های تهران با اشاره به همکاری سال های اخیر شرکت آب منطقه ای تهران در ارتقاء سواد آبی، این امر را بسیار ارزشمند خواند و تداوم آن را تا نهادینه شدن دانش و مسوولیت پذیری آبی و محیط زیستی در جامعه خواستار شد و آمادگی کامل اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران را برای این همکاری ها، اعلام نمود.
همچنین "محمد شهریاری" مدیر دفتر بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی و برقآبی با ترسیم وضعیت منابع آب بویژه آب های سطحی در تهران، به تشریح وضعیت بارندگی در سال آبی اخیر پرداخت و خاطر نشان کرد: کاهش شدید بارش و تغییر نظام بارشی از برف به باران، موجب شده تا وضعیت سدهای استان، در پایان مهر ماه 1400، بسیار نگران کننده باشد و این امر و وقوع پدیده تغییر اقلیم، ضرورت تغییر نگاه ها در رابطه با مسائل آبی را دوچندان نموده و امیدواریم از طریق آموزش های سواد آبی، این امر، در میان نوجوانان و نسل آینده، نهادینه شود.
در ادامه نیز "حسن زحمتکش" مدیر دفتر حفاظت و بهره برداری از منابع آب نیز با قدردانی از همکاری دبیران زمین شناسی و انسان و محیط زیست، در توسعه دانش و آگاهی درست در حوزه مسائل آبی، به تشریح نقش و وضعیت منابع آب زیرزمینی در استان تهران پرداخت و با ارائه آمارهای مربوط به افت آبخوان های کشور و از جمله استان تهران، تبعات و مشکلات ادامه رویه جاری اضافه برداشت ها را وخیم و نابودکننده امکان زندگی و سرزندگی برشمرد.
مدیر دفتر حفاظت از منابع آب شرکت آب منطقه ای تهران، در پایان ارائه خود، همچنین به تشریح راهکارهای تغییر وضعیت فعلی پرداخت و هم افزایی دبیران زمین شناسی و انسان و محیط زیست در این مسیر را بسیار ارزشمند و ویژه برشمرد.
در ادامه "سپیده الهامی منش" مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران آموزش ، مطالبه و مسوولیت پذیری عمومی را یک قطعه کلیدی در پازل حرکت به سوی تعادل بخشی منابع آب، برشمرد و گفت: امیدواریم با همکاری و مساعدت دبیران کتاب انسان و محیط زیست گامی موثر در زمینه فرهنگسازی و آگاهی بخشی برداریم تا در آینده فرزندانمان با مشکلات و نگرانی کمتری در خصوص تامین آب مواجه باشند.
وی اقدامات طرح سواد آبی از جمله وبینار امروز را در راستای چنین مهمی عنوان کرد و گفت: امسال که آموزش ها از ابتدای سال تحصیلی آغاز شده، بخش آب استان در کنار دبیران گرامی شهر و شهرستان های تهران هستند تا بتوانیم، آموزش های مناسب و موثری را به همت شما، به دانش آموزان، منتقل کنیم.
در بخش پایانی این نشست، "مهرناز صادقی" دبیر منتخب شهرستان های تهران، پژوهش خود در موضوع تغییرات اقلیمی را ارائه نمود و سپس سوالات و دیدگاه های دبیران حاضر در نشست، مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.
شایان ذکر است، آموزش های آبی در دو مقطع متوسطه اول با عنوان داناب و در مقطع متوسطه دوم در قالب کتاب انسان و محیط زیست، در سال تحصیلی جاری نیز با همکاری آب منطقه ای استان تهران و آموزش و پرورش شهر و شهرستان های استان، دنبال می شود.