به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، در این نشست "مهدی فروغی" قائم مقام مدیر عامل شرکت ضمن تاکید بر ادامه رعایت پروتکل های بهداشتی در خصوص پیشگیری از استمرار شیوع ویروس کرونا وانجام منظم تب سنجی، عنوان کرد: به منظورعملیاتی نمودن میز خدمت (در محل بانک صادرات سابق) بایستی توسط دفتر مدیریت بحران، دفتر حراست و امور محرمانه و همچنین دفتر انفورماتیک شرکت بازدیدی از این محل صورت پذیرد و با توجه به فضای موجود و خدمات قابل ارائه در میز خدمت، لیست تجهیزات مورد نیاز احصا شود.
در ادامه این نشست " محموداحمدی" کارشناس دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل نیز در خصوص تغییرات آب و هوایی اظهار کرد: بارش ها بر اساس داده های سازمان هواشناسی در ماه های دی، بهمن و اسفند در نیمه شرقی و شمال شرقی بالاتر از نرمال پیش بینی شده و برودت دما نسبت به نرمال کاهش یک درجه ای را نشان می دهد.
وی در ادامه بارش ها در شمال و شمال شرقی استان تهران را در ماه های مذکور کمتر از نرمال دانست و افزود: در بهمن ماه در بخش های شمال و شمال شرقی نیز بارش های خوبی پیش بینی شده که این میزان در اسفندماه در نیمه شمال استان تهران نیز به صورت نرمال می باشد.
"محمدرضا خانیکی" مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت نیز در ادامه این جلسه درباره پیشبینی های بلند مدت اقلیمی و فصلی تصریح کرد: از ابتدای سال آبی جدید تاکنون 126 میلی متر بارش در استان تهران با رصد کردن 45 ایستگاه بارانسنجی ثبت شده است.
خانیکی افزود: میانگین دما در نیمه اول آذرماه بالاتر از متوسط بلند مدت می باشد که از نیمه دوم این میزان کاهش داشته است.
مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت بیشترین میزان بارش برف را در ایستگاه های شمشک، امام زاده داوود و لار دانست و ادامه داد: کمترین بارش در سال آبی جاری در ایستگاه های فیروزکوه (53 میلی متر) و ورامین (76 میلی متر) ثبت شده و بیشترین میزان بارش نیز در حوزه سد لتیان در ایستگاه رودک به میزان 283 میلی متر می باشد.
در ادامه جلسه "جواد غفاری" مدیر دفتر مهندسی رودخانه شرکت ضمن تشریح آخرین وضعیت رودخانه های استان تهران گفت: پیمان های منعقده در خصوص پیمانکاران لایروبی تا سقف 25 درصد در حال ابلاغ است که با این ابلاغ پیمانکاران این حوزه تا پانزدهم فروردین سال 1400 قراردادشان تمدید خواهد شد.
وی ادامه داد: با توجه به استقبال تمامی امورهای منابع آب از عملکرد پیمانکاران لایروبی که در سال گذشته، بالغ بر 50 کیلومتر لایروبی رودخانه های استان انجام شد و در تمامی مواقع بحرانی نیز آماده به کار بودهاند، برای سال آینده بایستی به منظورعقد قرارداد با پیمانکاران لایروبی اعتباری حدود 30 میلیارد ریال برای این موضوع در نظر گرفته شود.
غفاری ضمن تاکید بر اینکه در8 ماه ابتدایی سال جاری 707 دستور قضایی اخذ شده است، بیان کرد: بر اساس این دستورات 283 مورد تخریب صورت گرفت که بالغ بر 35 هکتار از بستر و حریم رودخانه های استان تهران رفع تصرف شد.
گفتنی است،"علیرضا خانی زاد" رییس گروه مدیریت بحران و پدافند غیر عامل شرکت نیز در ادامه با توجه به بازدیدهای انجام شده توسط دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل از سدهای استان تهران در گزارش قرارگاه ثارالله، از اقدامات صورت گرفته توسط شرکت در راستای خواستههای قرارگاه مواردی را مطرح و در ادامه مدیر دفتر حراست و امور محرمانه شرکت با بیان انجام اقدامات ارزشمند در خصوص حفاظت هوشمند در تأسیسات شرکت، عنوان کرد که در سال آینده نیز پروژههایی در راستای تکمیل و بهبود شرایط موجود خواهیم داشت وبرای دفتر حراست این موضوع بسیار با اهمیت است که ضمن کنترل ترددها هیچگونه اختلالی در فرآیند بهره برداری در تأسیسات رخ ندهد.