|  رنگ  | 
+ 0 -
 | 
ADA
بستن این پنجره
راهنما

این سایت مطابق با استاندارهای ADA برای نابینایان مناسب‌سازی شده و سازگاری این استاندارد در بخش‌های مختلف لحاظ گردیده است.
بستن این پنجره

توسط امور آب فیروزکوه انجام شد:

جلوگیری از خروج سالانه 37 هزار متر مکعب آب از سفره های زیر زمینی

مدیر امور منابع آب فیروزکوه از انسداد دو حلقه چاه غیر مجاز و جلوگیری از برداشت سالانه 37000 متر مکعب خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "وحید مرادی نسب" با اعلام مطلب فوق، افزود: با تلاش واحد حقوقی و با همکاری گروه گشت و بازرسی و اخذ دستورقضایی از دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فیروزکوه  تعداد دو  حلقه چاه غیرمجاز در محدوده عملکرد این امور در اراضی روستاهای وشتان وکمند در مجموع به عمق 30 متر و با دبی سه لیتر برثانیه پر و مسدود گردید.

وی با بیان اینکه این تعداد چاه ها در جهت اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب های زیرزمینی و صیانت از منابع آبی دشت های این شهرستان پر شده است، افزود: با انجام این عملیات از خروج 37 هزار متر مکعب از سفره های زیرزمینی دشت فیروزکوه جلوگیری شده است.

مرادی نسب با اشاره به اینکه در ماه جاری و در بخش آب های زیرزمینی تعداد 12 حلقه چاه غیر مجاز شناسایی و 50 اخطاریه در بخش آبهای سطحی صادر شده است، تصریح کرد: 25 حلقه چاه مجاز نیز مورد کنترل و بازدید دوره ای قرار گرفته است.

 مدیر امور منابع آب فیروزکوه در پایان ضمن تاکید بر ارتباط خوب و همکاری تنگاتنگ دستگاه قضایی برای برخورد با متخلفان و متجاوزان به منابع آب سطحی و زیرزمینی گفت: امور منابع آب فیروزکوه بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه آب های سطحی و زیر زمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد نمود.

کد خبر: 4353
  تاریخ خبر : 17 آذر 1399
 777
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 57
  • بیشترین بازدید همزمان : 1001
  • بازدید امروز : 7,054
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 21,872,258
  • آخرین به روزرسانی : 26 شهریور 1404 12:15:16
  • شناسه IP شما : 216.73.216.169

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : تهران، بلوار کشاورز، خیابان حجاب
  • کدپستی : 1415615441
  • تلفن : 02181751
  • فاکس : 02188966555
  • پست الکترونیکی : info[at]thrw.ir
  • پیامک : 50002405
  • تلفن گویا : 02181751