به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "احمد علی قربانیان" در جلسه کمیته راهبری طرح احیاء و تعادل بخشی آب های زیرزمینی با بیان این مطلب اظهار کرد: با توجه به افت روز افزون سطح آبهای زیرزمینی و ممنوعیت توسعه بهره برداری جهت مصارف کشاورزی و محدودیتهای استفاده از منابع آبهای سطحی و زیرزمینی و نظر به تغییر نگرش وزارت نیرو از طرحهای سازهای به طرحهای پیشگیرانه مانند طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی جلوگیری از تخلفات منابع آبی در محدوده عملکرد شرکت آب منطقهای تهران ضروری می باشد.
وی با بیان اینکه همه اکیپهای گشت و بازرسی باید نهایت تلاش و حساسیت خود را در جهت حفاظت از منابع آب داشته باشند، تصریح کرد: اقدامات چند جانبه انجام شده در چند ماه اخیر رضایت بخش بوده و با توجه به عملکرد خوب امورهای مربوطه در جهت حراست و حفاظت از منابع آب انتظار می رود بیشترین بازدهی در حوزه صیانت از منابع آب در چند ساله اخیر را شاهد باشیم.
در ادامه این نشست، "حمید شاهرخ نیا" مجری طرح احیاء و تعادل بخشی شرکت آب منطقه ای تهران از انسداد 272 حلقه چاه غیر مجاز طی سه ماه اخیر خبر داد و گفت: با این اقدام و تلاش گروه گشت و بازرسی امورهای منابع آب از خروج 2 میلیون و 868 هزار متر مکعب آب در سفره های زیرزمینی حوزه عملکرد شرکت جلوگیری خواهد شد.
وی با بیان اینکه در سال جاری بایستی 1400 حلقه چاه غیر مجاز پر و مسدود شود، افزود: در سال گذشته 1337 حلقه چاه غیر مجاز مسدود شد.
شاهرخ نیا همچنین اضافه کرد: طی سه ماه ابتدایی سال جاری 40 عدد کنتور هوشمند بر روی چاه های مجاز نصب شده است که با این اقدام مدیریت منابع آب و برق در بخش کشاورزی انجام می شود.
مجری طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی شرکت آب منطقهای تهران افزود: از ابتدای امسال تاکنون نیز 24 دستگاه حفاری غیر مجاز توقیف و 9 مورد تقلیل منصوبات چاه مجاز انجام شده است که با این اقدام از اضافه برداشت 635 هزار و 500 متر مکعب آب جلوگیری به عمل آمده است.
وی با بیان اینکه تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی وظیفه اصلی و یکی از تکلیف قانونی ما است، گفت: امسال باید با همت بیشتر درهمه ارکان شرکت مسائل مربوط به صیانت از منابع آب پیگیری شود تا منابع آب شرب استان را حفظ نماییم.
در ادامه این نشست، "مصطفی دهقان" مدیر دفتر حفاظت از منابع آب شرکت آب منطقه ای تهران در خصوص عملکرد طرح تعیین تکلیف چاه های غیر شرب واقع در محدوده خدماتی شهرهای استان تهران عنوان کرد: در این زمینه 5862 حلقه چاه مورد بازدید قرار گرفته که 1283 مورد از مالکین جهت تکمیل پرونده مراجعه نموده ، 732 فقره پرونده تکمیل و 112 مورد از پرونده های تکمیل شده در حال صدور پروانه می باشند.
دهقان در بخش دیگری از سخنان خود درباره وضعیت پیشرفت کار پروژه اسکن اوراق پرونده ها تصریح کرد: از ابتدای طرح تاکنون 3345 پرونده از مجموع 15000 پرونده پیش بینی شده در این پروژه اسکن شده لذا در مدت زمان 18 ماه پیش بینی شده در این قرارداد کل عملیات اسکن به اتمام خواهد رسید.