توسط دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه ای تهران صورت پذیرفت؛
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "محمدرضا خانیکی" با بیان این مطلب اظهار کرد: ایستگاه هیدرومتری تخت چنار که در حد فاصل سدهای لتیان و ماملو بر روی رودخانه جاجرود واقع شده است، از جمله ایستگاه های هیدرومتری شرکت آب منطقه ای تهران می باشد که تحت تاثیر دو نوع جریان سیلابی حاصل از بارندگی و جریان های خروجی از سد لتیان قرار گرفته است.
وی افزود: سیلاب های کم سابقه فروردین ماه 98، سبب تخریب سازه بتنی ساحل چپ این ایستگاه و از مدار خارج شدن دستگاه های اندازه گیری منصوبه گردید.
خانیکی با اشاره به اینکه فرصت محدود کاری، مشخصات زمین شناسی مرتبط با مخروط افکنه جاجرود، ضخامت بالای تشکیلات آبرفتی و فرسایش آبی قابل توجه رودخانه از جمله پارامترهای فنی مرتبط با این ایستگاه بود، تصریح کرد: این عوامل موجب شد کارشناسان بخش سازه های آبی دفتر مطالعات پایه شرکت، طراحی جدید را با توجه به ویژگی های هیدرولوژیکی خاص مقطع این ایستگاه ارائه دهند.
مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه ای تهران یادآور شد: در یک مجموعه کار فشرده، پس از انجام طراحی های مربوطه، قراردادی برای تخریب دیوار قدیمی، پی کنی و اجرای فونداسیون، آرماتور بندی و اجرای دیوار به ارتفاع حدود 4 متر و به طول 23 متر منعقدگردید.
وی مشخصات فنی دیواره را شامل یک دیواره 10 متری، دو دستک به طول های 5 متری در جنوب و 8 متری در شمالی و جمعاً به طول 23 متر و ارتفاع حدود 4 متر به شکل بتن مسلح دانست و ادامه داد: دیواره مذکور علاوه بر ایجاد تکیه گاه مناسب جهت استقرار ادوات مربوطه شامل پل تلفریک، لیمنوگراف، اشل و جهت تجهیزات الکترونیکی سدسنج رودخانه ای باعث جلوگیری از آب شستگی در جوار مقطع می شود.
خانیکی در پایان ابراز امیدواری نمود: با مجموعه اقدامات ونوآوری های انجام شده در این ایستگاه، بتوانیم شاهد ثبت دبی های عبوری با دقت بسیار بالایی باشیم.