رفع موانع بند و کانال انتقال آب سیمین دشت به گرمسار با همکاری شرکت آب منطقه ای سمنان

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای تهران به همراه مدیر بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی و برقابی، مدیر امور منابع آب فیروزکوه و معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای سمنان از تاسیسات بند و شبکه کانال انتقال آب سیمین دشت به گرمسار بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "احمدعلی قربانیان" معاون حفاظت و بهره برداری شرکت در این بازدید، ضمن تاکید بر اهمیت موضوع رفع مشکلات بند و کانال انتقال آب سیمین دشت به گرمسار اظهار کرد: در این حوزه مسائلی فی مابین وجود دارد که می‌بایست با همکاری شرکت های آب منطقه ای تهران و سمنان نسبت به ساماندهی آن ها اقدام شود.

قربانیان ضمن تشکر از زحمات مدیر امور منابع آب شهرستان فیروزکوه و عوامل شرکت بهره بردار مستقر در محل بند و کانال انتقال آب سیمین دشت گفت: بایستی مشکلات و چالش های موجود با همکاری متقابل هر در شرکت از میان برداشته و با داشتن یک طرح و برنامه جامع به جمع بندی رسیده و نحوه نگهداری و بهره برداری از این پروژه بهینه گردد.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای تهران، با بیان اینکه حفظ ایمنی بند و کانال انتقال آب سیمین دشت و همچنین ساماندهی و لایروبی حوضچه های آن از جمله اولویت های شرکت های آب منطقه ای تهران و سمنان می باشد، خاطر نشان کرد: باتوجه به وضعیت موجود و محدودیت اعتبارات طرح مرمت و بازسازی شرکت، باید تلاش کرد تا با مشارکت جدی هر دو شرکت در قالب اعتبارات ملی و جاری شرکتها در جهت رفع مشکلات یاد شده گام برداریم.

کد خبر: 3869
  تاریخ خبر : 20 اردیبهشت 1399
 741
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 62
  • بیشترین بازدید همزمان : 728
  • بازدید امروز : 3,540
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 20,726,687
  • آخرین به روزرسانی : 6 فروردین 1404 11:39:50
  • شناسه IP شما : 18.222.168.13

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : تهران، بلوار کشاورز، خیابان حجاب
  • کدپستی : 1415615441
  • تلفن : 02181751
  • فاکس : 02188966555
  • پست الکترونیکی : info[at]thrw.ir
  • پیامک : 50002405
  • تلفن گویا : 02181751