در چهل و هفتمین نشست مدیران ارشد آب کشور عنوان شد:
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "محمدحاج رسولی ها" در چهل و هفتمین نشست مدیران ارشد آب کشور که به میزبانی شرکت آب منطقه ای تهران در محل سد لتیان برگزار شد، اظهار داشت: بررسی همه ابعاد ریز سیلاب های اخیر حداقل یک روز کاری زمان می خواهد و نمی توان در این فرصت محدود همه به جزئیات آن پرداخت.
وی افزود: سیل سال های گذشته منجر به تدوین نظامنامه سیلاب شد که عملکرد و تاثیر این نظامنامه در سیلاب خوزستان لمس شد.
حاج رسولی ها با بیان اینکه استفاده از تجربیات گذشته در راهبری مسائل بخش آب بسیار راهگشا است، گفت: تجربیات و اقدامات انجام شده در سیل خوزستان باید مستندسازی شود تا آیندگان از این تجربیات استفاده کنند.
مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران ضمن تاکید بر لزوم تجهیز همه شرکت های آب منطقه ای به سیستم پایش و مانیتورینگ، گفت: سیستم مانیتورینگ سازمان آب و برق خوزستان می تواند الگویی برای سایر شرکت ها باشد و باید همه شرکت های آب منطقه ای اقدام به نصب و راه اندازی سیستم مانیتورینگ و اندازه گیری منابع آب کنند چرا که این موضوع در مواقع بحرانی به خصوص در ستاد فرماندهی سیلاب موثر هست.
وی با بیان اینکه بر اساس قانون متولی مدیریت رودخانه ها و مدیریت سیلاب با یکدیگر متفاوت است، یادآور شد: بر این اساس وزارت نیرو مسئولیت مدیریت رودخانه ها و ساماندهی آنها را بر عهده دارد اما مدیریت سیلاب در شهرها با سازمان های دیگر می باشد.
حاج رسولی ها در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص لزوم استفاده از ظرفیت سدها برای امور گردشگری گفت: سدها پتانسیل مناسبی برای استفاده در امور گردشگری هستند که لازم است شرکت های آب منطقه ای در چارچوب دستورالعمل ها و قوانین نسبت به توسعه گردشگری در تاسیسات آبی اقدام نمایند.
مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه برخی از مطالبات مردم از طریق نمایندگان مجلس به شرکت مدیریت منابع آب و شرکت های آب منطقه ای ارجاع می شود لازم است پاسخ این نامه ها در اسرع وقت به استحضار نمایندگان برسد و تعامل خوبی با آنان برقرار شود.