وزیر نیرو گفت: وزارت نيرو در دولت نهم و دهم يكي از دوره هاي پر افتخار خود را پشت سر گذاشت.
به گزارش روابط عمومي شركت آب منطقه اي تهران به نقل از پاون، مهندس "مجید نامجو" روز دوشنبه (20 خردادماه 92) در آیین قدردانی از دست اندركاران طرح انتقال آب از سرشاخه هاي دز به قمرود و طرح سد و نيروگاه تلمبه ذخيره اي سياه بيشه، اظهار داشت: وزارت نيرو مجري و به ثمر رساننده "ترين" هاي صنعت آب و برق بوده است كه بيش از 80 درصد طرح انتقال آب دز به قمرود و بیش از 85 درصد طرح سياه بيشه در دولت هاي نهم و دهم اجرا شده است.
نامجو با يادآوري سال جاري به نام سال حماسه سياسي و حماسه اقتصادي، افزود: تا حماسه سياسي چند روز بيشتر باقي نمانده است كه اميدواريم با شركت همه مردم در انتخابات، حماسه سیاسی محقق شده و حماسه اقتصادي نيز با مقاومت در برابر تحريم ها تجلي يابد.
وي بابيان اينكه اكنون خدمات فني و مهندسي وزارت نيرو به بيش از 40 كشور دنيا صادر مي شود، افزود: وزارت نيرو به خوبي در برابر تحريم ها مقاومت كرده است و همين كه اتحاديه اروپا وزارت نيرو را تحريم كرده است، نشان مي دهد كه كارهاي ما به خوبي رصد مي شود و دستاوردهاي مهمي در اين صنعت اتفاق افتاده است.
وي دوره چهار ساله دولت دهم را دوره پرافتخاري در كشور و به ويژه در وزارت نيرو دانست و افزود: افزايش ظرفيت برق كشور به 70 هزار مگاوات، تكميل خطوط 400 كيلوولت در سراسر كشور، كسب رتبه 14 ظرفيت نيروگاهي در جهان، حذف خاموشي های برنامه ریزی شده و بالا بردن كيفيت شبکه برق ازجمله دستاوردهای وزارت نيرو در بخش برق است.
نامجو تصريح كرد: افزايش حجم مخازن سدهاي كشور به 50 ميليارد مترمكعب، اجراي مرحله نخست هدفمندي يارانه ها و صرفه جويي 100 تا 150 هزار ميليارد ريالي ناشي از هدفمندي در مصرف برق، افزايش صدور خدمات فني و مهندسي، اجرای اصل 44 قانون اساسي، واگذاري بيش از 100 شركت و آمادگي 45 نيروگاه براي واگذاري از ديگر دستاوردهای وزارت نيرو محسوب می شود.
وي اضافه كرد: يكپارچه سازي شركت هاي آبفاي شهري و روستايي، آماده سازي واگذاري شركت هاي توزيع، تامين يكصد هزار ميليارد ريال منابع مالي ازطریق فروش اوراق مشاركت، استفاده يكصد هزار ميليارد ريالي از تهاتر، پرداخت 30 هزار ميليارد ريال به پيمانكاران از محل فروش نيروگاه ها و استفاده از فاينانس چين، بانك هاي اكو، اسلامي و جهاني نیز از اقدام های افتخارآمیز وزارت نيرو در دولت های نهم و دهم است.
وزير نيرو تصريح كرد: در دولت هاي نهم و دهم شمار زيادي از ترين ها نيز در وزارت نيرو رخ داده است.
به گفته وي، كلنگ زني و بهره برداري از طولاني ترين خط انتقال آبرساني از سد كوثر به بندرلنگه، بلندترين سد بتني كشور (كارون 4)، بلندترين سد خاكي كشور (گتوند)، پيچيده ترين طرح تامين و انتقال آب از دز به قمرود، نخستین طرح تلمبه ذخيره اي كشور (سياه بيشه)، کلنگ زنی بلندترين سد بتني جهان (بختياري)، عمليات اجرايي شيرين سازي آب از درياهاي شمال و جنوب و بزرگترين طرح انتقال آب از سد دز به خوزستان ازجمله ترين هاي صنعت آب و برق در دولت های نهم و دهم است.
نامجو با آرزوي موفقيت وزارت نيرو در دولت يازدهم، ابراز اميدواري كرد: در اين دولت، شاهد تبديل نيروگاه هاي گازي به سيكل تركيبي، شكوفايي پروژه ها و ايجاد يك وزارت نيروي چاپك و هوشمند باشيم.