مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه ای تهران عنوان کرد:
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "حسن برنا" با بیان این مطلب اظهار کرد: عملیات صحرایی آماربرداری سراسری دور سوم از منابع و مصارف آب، از شهریورماه سال جاری شروع و تاکنون از 15 هزار و 299 منبع آبی آماربرداری انجام شده است.
وی با بیان اینکه در این پروژه تعداد 30 اکیپ آماربردار و پنج سراکیپ در سطح استان به استثنای شرق در حال فعالیت می باشند، تصریح کرد: نظارت این کار نیز توسط مهندسین مشاور با تعداد هفت اکیپ آماربردار وسه سراکیپ انجام می گردد.
برنا مهمترین ویژگی های بارز این آماربرداری را شروع عملیات صحرایی همزمان در سطح استان و تمرکز آن در سال آبی (97-1396) دانست و یادآور شد: با توجه به سرد شدن هوا در سه ماهه دوم سال آبی جاری امکان آماربرداری از منابع آب سطحی و زیرزمینی مناطق سردسیر استان همچون فیروزکوه،دماوند و ارتفاعات وجود ندارد؛ لذا اکیپ های آماربرداری واقع در مناطق سردسیر جهت آماربرداری به سایر نقاط استان که امکان آماربرداری وجود دارد منتقل شده و مجدد پس از متعادل شدن هوا به مکان های آماربرداری قبلی مراجعه می نمایند.
مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه ای تهران با اشاره به اینکه بر اساس پیش پینی انجام شده مدت لازم برای انجام عملیات صحرایی آماربرداری این دوره یک سال آبی است، بیان کرد: تا مهر ماه سال 1397 عملیات صحرایی آماربرداری به اتمام می رسد.
برنا در خصوص نظارت عالیه کارفرمایی بر عملیات آماربرداری گفت: اکیپ های آماربرداری مشاور آماربردار و ناظر به صورت سرزده و تصادفی توسط کارشناسان دفتر مطالعات پایه منابع آب در صحرا بازدید، عملکرد آن ها مورد رصد قرار می گیرد و تذکرات و راهنمایی های لازم از طرف کارشناسان این دفتر به مشاور آماربردار وناظر ارائه می شود.
وی با اشاره به اینکه تا اکنون 15 هزار و 299 منبع آبی در سطح استان تهران آماربرداری شده است و در مرحله کنترل وتطبیق وتشکیل بانک می باشد، اظهار کرد: این منابع آبی شامل 14هزارحلقه چاه ،800 دهنه چشمه ،279 رشته قنات، 179سردهنه و 41دستگاه موتور پمپ سیار و ثابت می باشد.
برنا همچنین افزود: آماربرداری منابع چاه از لحاظ مکانی در محدوده های مطالعاتی فیروزکوه و هومند-آبسرد به علت برودت هوا وخاموشی چاه ها آغاز نشده و طبق برنامه زمانبندی مشاور در محدوده های مطالعاتی مذکور عملیات صحرایی از ابتدای اردیبهشت ماه سال آتی شروع خواهد شد.
مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه ای تهران در پایان سطح علمی کارشناسان آماربرداران را خوب دانست و خاطر نشان کرد: از 30 اکیپ آماربردار بیش از 50 درصد آن ها دارای مدرک کارشناسی ارشد و مابقی دارای مدرک کارشناسی می باشند و از 8 سراکیپ نیز تعداد 25درصد دارای مدرک دکتری و 25 درصد دارای مدرک کارشناسی ارشد و مابقی کارشناسان با بیش از 30 سال سابقه در امر آماربرداری می باشند. در این دوره سعی شده در کنار نیرو های جوان دارای مدرک تحصیلی بالا از کارشناسان با تجربه در عملیات آماربرداری استفاده شود تا با تلفیق دانش و تجربه شاهد یک آماربرداری با کیفیت و سطح بالا باشیم.