زنان نيمي از پيكره اجتماع را تشكيل داده و بسياري از چرخ هاي اقتصادي، آموزشي و خدماتي با دستان توانمند آن ها به حركت در مي آيد.
به گزارش روابط عمومي شركت آب منطقه اي تهران، "فريبا محمدميرزايي" حافظ كل و كارشناس قرآن كريم امروز (چهارشنبه) در نشستي كه به مناسبت ميلاد يگانه بانوي دو عالم، حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت روز مادر در محل سالن كنفرانس شركت برگزار شد، گفت: جايگاه والاي زن در اجتماع انكارناپذير است و زن علاوه بر نقش مادري و همسري، توانايي و صلاحيت انجام ساير نقش هاي اجتماعي را نيز دارد و بايد در بسياري از زمينه ها خود را نشان دهد.
وي افزود: كمال انساني در مبدأشناسي، معادشناسي، وحي و رسالت شناسي و در مجموع جهان بيني الهي است، بدين معني كه جهان آغاز و انجامي دارد و بين اين آغاز و انجام، «صراط مستقيم» قرار دارد كه مساله وحي و نبوت نيز در صراط مستقيم مطرح است.
ميرزايي با اشاره به حضور زنان در نهضت هاي بزرگ اجتماعي و سياسي، اظهار كرد: مهاجرت در صدر اسلام براي گسترش پايگاه اسلام و حفظ دين بسيار حايز اهميت بوده و در اين مهم، بين زن و مرد هيچ تفاوتي وجود نداشته است و زنان در اين مهم نقش بسزايي ايفا كردند.
وي در زمينه استقلال اقتصادي زنان نيز گفت: اسلام به زن استقلال اقتصادي بخشيده است تا وي مانند مردان از حق مالكيت و تصرف در اموال خويشتن، بدون نظارت و قيموميت، بهره گرفته و با اختيار خويش ثروتش را در راهي كه نياز مي داند صرف نمايد.
ميرزايي ادامه داد: انسان در سراسر زندگي با انتخاب هايي روبرو مي شود و خوب است كه ملاك و معيارهايي براي گزينش هر موضوع در دست داشته باشد. يكي از اين موضوعات مهم در زندگي، ازدواج است كه نيازمند دقت و توجه بيشتري است. زيرا با زندگي دنيوي و اخروي او ارتباط دارد.
وی در مورد ملاک های انتخاب همسر نيز گفت: اولین و مهمترین ملاک در انتخاب همسر دینداری است. عقل مداري، ذكاوت، اخلاق نیک و خوش رفتاری، عفت و پاکدامنی و اصالت و شرافت خانوادگی از جمله ملاک های مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
میرزایی همچنین پیرامون شخصیت وجودی و مقام معنوی حضرت فاطمه زهرا(س) تصريح كرد: شخصیت ملکوتی حضرت فاطمه زهرا(س) نه تنها خود مبین و مفسر آیات قرآن است و نه تنها وجود او سندی زنده به عنوان پشتوانه عملی برای تایید مفاهیم آن کتاب آسمانی است، بلکه عملکرد آن حضرت گاهی موجب نزول آیات قرآن نيز شده است.
وی افزود: مقام حضرت صدیقه کبری(س) آن چنان والا است که رضایت و خشم حضرتش معیار رضایت و خشم پیامبر گرامی اسلام (ص) و رضایت و خشم کبریایی قرار گرفته است.
میرزایی اظهار كرد: از دیگر ابعاد کرامتی حضرت زهرا(س) عبادت هاي آن حضرت است. عبادت آن بانوي بزرگ اسلام تا بدان حد گسترده است که در لحظه لحظه زندگی ايشان حضور و ظهور دارد. رفتار، گفتار، نگاه و تلاش او در هر لحظه شبانه روز عبادت بود.
در ادامه اين نشست، مهندس "مهدي فروغی" نیز ضمن تبریک خجسته میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و روز مادر این ایام را جهت بزرگداشت هر چه بیشتر مقام زن مهم عنوان كرد و تاسی به این بزرگ بانوی اسلام را سبب موفقيت در زندگي دانست.
همچنين "مريم مرادی" مشاور مدیرعامل در امور بانوان، ضمن تبریک روز زن و مقام مادر از بانوان زحمتکش و توانمند همکار تشکر کرد.
در پایان به 10 نفر از بانوان نمونه شركت، به پاس خدمات شايسته ايشان، لوح تقديري اهدا شد.