مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه ای تهران خبرداد:
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "حسن برنا" با بیان این مطلب اظهار کرد: از اواخر مهر ماه سال جاری عملیات حفاری و لوله گذاری چاه مشاهده ای امامزاده خسرو واقع در شرق پاکدشت ودر محوطه امور آب پاکدشت آغاز و در اواخر آبان ماه به اتمام رسید.
برنا مشکلات حفاری موجود در این منطقه را درشت دانه بودن رسوبات و عمیق بودن سطح آب زیر زمینی عنوان و اشاره کرد: کارشناسان در عملیات حفاری چاه مذکور به عمق 215 متری آب برخورد نموده و حفاری تا عمق 270 متری ادامه داشته است.
وی افزود: در محل مذکور یک چاه با عمق 187 متر و عمق برخورد سطح آب زیرزمینی 145 متر در سال 1382 حفاری شده بودکه در سال 1390 خشک و از این سال به بعد امکان اندازه گیری سطح آب زیرزمینی در منطقه وجود نداشته است.
مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه ای تهران همچنین یادآور شد: با توجه به عمق 215 متری سطح برخورد به آب زیرزمینی در مقایسه با عمق 145 متری سال 1382 سطح آب زیرزمینی در این محل طی چهارده سال اخیر حدود 70 متر و بطور متوسط سالانه حدود 5 متر افت نموده است.
برنا در پایان با اشاره به اینکه چاه مذکور در مخروط افکنه رودخانه جاجرود و محل تغذیه آب زیرزمینی دشت ورامین حفر شده است، خاطر نشان کرد: این امر نمایانگر افت مستمر سطح آب زیرزمینی و ایجاد شرایط بحرانی در منطقه می باشد که از تبعات این بحران می توان به نشست زمین در جنوب دشت ورامین اشاره نمود. لذا ضرورت دارد در اجرای پروژه های طرح احیاء و تعادل بخشی و مدیریت و حفاظت منابع آب زیرزمینی منطقه بیش از پیش مورد توجه وعنایت واحدهای مربوطه قرار گیرد.