در پنجاه و یکمین کمیته راهبری طرح احیاء و تعادل بخشی آب های زیرزمینی مطرح شد:
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "مصطفی دهقان" در پنجاه و یکمین کمیته راهبری طرح احیاء و تعادل بخشی آب های زیرزمینی که با حضور اعضاء این کمیته برگزار شد، با بیان این مطلب اظهار کرد: با پر و مسلوب المنفعه شدن این تعداد چاه های غیرمجاز که با تلاش امورهای منابع آب شهرستان ها صورت گرفته است، از برداشت 28 میلیون و 62 هزار متر مکعب آب جلوگیری شده است.
دهقان افزود: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته در سال جاری باید 1500 حلقه چاه غیرمجاز پر و مسلوب المنفعه شود.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال تا 13 آبان ماه سال جاری همچنین 213 کنتور حجمی بر روی چاه های کشاورزی نصب شده است، یادآور شد: 176 کنتور فهام نیز طی این مدت در جهت طرح احیاء و تعادل بخشی آب های زیرزمینی بر روی چاه های هدف نصب شده است.
نماینده مجری طرح احیاء و تعادل بخشی با اشاره به اینکه در جهت پروژه ساماب حدود سه میلیون برگ از پرونده ها ی آب های زیرزمینی، چاه های مجاز و غیرمجاز باید کدگذاری و اسکن شود، بیان کرد: این اقدام توسط دفتر حفاظت و بهره برداری صورت می گیرد و نیازمند حدود هفتصد میلیون تومان اعتبار است.
در ادامه این جلسه" حسن برنا" مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه ای تهران، تعداد پرونده های کدگذاری شده از بانک اطلاعاتی ساماب را حدود 12 هزار پرونده دانست و عنوان کرد: سایر پرونده ها در همین راستا جهت کدگذاری در گردش می باشند.
وی ادامه داد: بر اساس عملیات صحرایی آماربرداری از هفت هزار و 941 چاه مجاز از ابتدای شهریور ماه تاکنون انجام شده است.
برنا در پایان با بیان اینکه این آماربرداری از چاه ها، چشمه ها، قنات، انهار، ایستگاه ها و موتورهای پمپاژ انجام شده، خاطر نشان کرد: در نیمه اول آبان سال جاری آماربرداری از دوهزارو 478 حلقه چاه انجام گرفته است.