مدیرعامل شرکت آب منطقه ای تهران خبر داد:
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "محمدرضا بختیاری" در جلسه امضای تفاهم نامه مشترک بین شرکت آب منطقه ای تهران و اداره کل تبلیغات اسلامی استان تهران اظهار داشت: شرکت آب منطقه ای تهران به عنوان متولی تامین و حفاظت از آب استان را در بخش های شرب، صنعت، کشاورزی و خدمات را بر عهده دارد.
وی افزود: سفره آب های زیرزمینی استان با 150 میلیون متر مکعب بیلان منفی رو به روست که این موضوع ناشی از برداشت های بی رویه از منابع آبی است.
وی با تاکید بر اهمیت فرهنگسازی و اطلاع رسانی به مردم گفت: در استان تهران حدود 30 درصد آب در بخش شرب ، 60 درصد کشاورزی و 10 درصد در سایر بخش ها مصرف می شود که این نسبت در اکثر استان های کشور متفاوت است به طوری که در بیشتر مناطق حدود 92 درصد آب در بخش کشاورزی و 8 درصد در سایر بخش ها به مصرف می رسد، بنابراین در تهران لازم است که روی مدیریت مصرف آب شرب نیز اطلاع رسانی های لازم صورت گرفته و فرهنگسازی لازم در جامعه روستایی و شهری انجام شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای تهران با بیان اینکه فرهنگ صرفه جویی در تهران نیازمند توجه بیشتری است، اظهار داشت: طی سال آبی گذشته در شهر تهران حدود یک میلیارد و 30 میلیون متر مکعب آب شرب به مصرف رسید که یک پنجم مصرف آب شرب کشور محسوب می شود.
وی مقدار و عدم توازن در پراکندگی بارش ها را از چالش های اصلی برشمرد و گفت: برای برون رفت از وضعیت فعلی راهی به جز صرفه جویی و مدیریت مصرف منابع آب نداریم که این مهم هم نیازمند همکاری یکایک مردم است.
بختیاری خاطرنشان کرد: محدودیت منابع آب در کشور یک واقعیت است و اغراقی در این زمینه صورت نمی گیرد بنابراین همه باید تلاش کنیم که از وضعیت فعلی عبور کنیم.
وی با اشاره به ظرفیت مناسب اداره کل تبلیغات اسلامی استان تهران در اشاعه فرهنگ مدیریت مصرف آب تصریح کرد: هدف از امضای این تفاهم نامه استفاده از ظرفیت روحانیون و هیئت های مذهبی برای ایجاد نهضت استفاده بهینه از منابع آب است که با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی محقق می شود.
حجت الاسلام والمسلمین سید ناصرالدین نوری زاده مدیرکل تبلیغات اسلامی تهران درخصوص نقش شبکه تبلیغی و مبلغین در بصیرت افزایی در حوزه های دینی، اجتماعی و ترویج سبک زندگی گفت: سازمان تبلیغات اسلامی نهادی وابسته به دفتر مقام معظم رهبری است که جزو سازمان های مرجع برای رواج اخلاق دینی ، سبک زندگی اسلامی و احکام دینی محسوب می شود که با شبکه وسیعی از مخاطبان در ارتباط است.
وی با اشاره به اینکه در استان تهران ظرفیت تبلیغی بسیار خوبی وجود دارد، گفت: هم اکنون حدود 5 هزار مبلّغ، 10 هزار مداح و حدود 18 هزار و 500 هیئت مذهبی ، موسسات و خانه های قرآنی وجود دارد. علاوه بر آن نیز شبکه تبلیغی وسیعی در مدارس در ارتباط هستیم که از همه این ظرفیت ها می توانیم در راستای مدیریت مصرف و بهینه سازی مصرف آب استفاده کنیم.
نوری زاده اظهار داشت: امضای این تفاهم نامه فرصت مناسبی است که مردم را نسبت به مصرف بهینه آب در بخش های مختلف تشویق کنیم چراکه بنابه گزارش های اعلام شده منابع آبی وضعیت مناسبی ندارند و باید به گونه ای مصرف کنیم که در سال های آینده دچار مشکلات بیشتری نشویم.
وی خاطرنشان کرد: مبلغان به منظور آگاهسازی مردم نیاز به آموزش دارند که با امضای این تفاهم نامه مشترک و آموزش مبلغان، سازمان تبلیغات اسلامی در چارچوب ماموریت های خود آمادگی لازم در جهت آگاه سازی مردم را دارد.