در شهریور ماه سال جاری انجام شد:
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، " علیرضا نیکنام" با بیان مطلب فوق گفت: با تلاش گروه گشت و بازرسی و اخذ دستور قضایی 26 حلقه چاه غیر مجاز در مجموع به عمق 932 متر و آبدهی 45 لیتر بر ثانیه در اراضی شهرستان های تهران و پردیس پر و مسلوب المنفعه شد.
وی ادامه داد: با انجام این عملیات از خروج بیش از 891 هزار متر مکعب آب در سال از آبخوان دشت های تهران-کرج و لواسانات جلوگیری خواهد شد.
نیکنام با بیان اینکه همچنین در این ماه یک دستگاه حفاری غیرمجاز توقیف گردید، تصریح کرد: در شهریور ماه سال جاری از اضافه برداشت یک حلقه چاه مجاز نیز به میزان 49.8 هزارمترمکعب در سال از آبخوان دشتهای تهران-کرج جلوگیری به عمل آمد.
مدیر امور منابع آب تهران بزرگ با تاکید بر اینکه در این ماه تعداد یک دستور قضایی در خصوص آزادسازی بستر و حریم مجاری آبهای سطحی حوزه عملکرد اجرا شد، خاطر نشان کرد: بیش ازهزار و 500 مترمربع از تصرفات موجود در محدوده بزرگراه شهید چمران قلع و قمع گردید.