مجري طرح جلوگيري از آلودگي آب شرب تهران گفت: در صورت عملكرد مثبت فنس بوم يا سازه جلوگيري از نشر آلودگي در آب اين سازه در ساير سدهاي استان تهران و كشور نيز استفاده خواهد شد.
به گزارش روابط عمومي شركت آب منطقه اي تهران، دكتر "محسن اسلامي زاده" امروز (دوشنبه) در آيين افتتاح رسمي سازه فنس بوم در درياچه سد اميركبير اظهار داشت:عمده زباله هايي كه مي آيد و وارد درياچه سدها مي شود از محل رودخانه و زباله هايي است كه توسط گردشگران توليد و به دليل عدم جمع آوري با اولين سيلاب به درياچه وارد مي شوند.
اسلامي زاده با تاكيد بر نقش سازه فنس بوم در جلوگيري از گسترش آلودگي ها افزود: براي حل اين مشكل شركت آب منطقه اي تهران، سازه فنس بوم را براي نخستين بار در سطح درياچه امير كبير (كرج) نصب كرد تااز انتشار آلودگي هاي نفتي، زباله و خار و خاشاك جلوگيري نمايد.
به گفته وي، در صورت مورد تاييد قرار گرفتن عملكرد اين سازه از اين پس مي توان فنس بوم را در ساير درياچه سدهاي استان و حتي كشور به كار گرفت.
اسلامي زاده همچنين گفت:اين سازه تا پيش از اين در سطح درياها و با هدف جمع آوري و عدم انتشار آلودگي هاي نفتي در دريا استفاده مي شد.
مجري طرح جلوگيري از آلودگي آب شرب تهران با بيان اينكه يك ميليارد و 500 ميليون ريال هزينه اين فنس بوم بوده است، تصريح كرد: سطح اجراي سازه فنس بوم در درياچه سد افزون بر 300 متر مبع است كه 30 سانتيمتر آن داخل آب و 30 سانتيمتر ديگر بيرون از آب و براي محصور كردن زباله هاي جامد و يا مواد نفتي استفاده مي شود.
اين آيين با حضور مهندس "خسرو ارتقايي"مديرعامل،معاونين ، مديران و اصحاب رسانه در محل سد اميركبير (كرج) برگزار شد.