با هدف سرمایه گذاری صورت گرفت؛

برگزاری نشست مشترک با مسوولان شرکت کیسون و شرکت ژاپنی متیتو

نشست مشترک شرکت آب منطقه ای تهران با مسوولان شرکت کیسون و شرکت ژاپنی متیتو با هدف سرمایه گذاری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، روز یکشنبه (31 مردادماه 95) نشستی با حضور مدیرعامل ،معاون طرح و توسعه، مدیر دفتر فنی، رییس گروه تجهیز منابع مالی، مجریان و کارشناسان مربوطه، مدیران و مسئولان شرکت کیسون و شرکت ژاپنی متیتو (به عنوان شریک کیسون)، در سالن کنفرانس شرکت برگزار گردید.

در ابتدای جلسه مهندس ارتقایی ضمن خوش­آمدگویی، از ابراز تمایل مشارکت کیسون-متیتو برای مشارکت در سرمایه­گذاری و اجراء طرح­های آب منطقه­ای تهران، استقبال نموده و تصریح کرد: هدف ما از ایجاد همکاری با این شرکت ژاپنی، سرمایه­گذاری در تصفیه­خانه ششم تهران  و همچنین ساماندهی آب‌های سطحی جنوب تهران به عنوان طرح های اولویت دار می باشد.

ارتقایی همچنین ادامه داد:  شرکت کیسون راه کارهایی همچون فاینانس داخلی برای مدول اول
و بهره برداری از آن و فاینانس خارجی و یا BOT همراه با خرید تضمینی محصول جهت تأمین مالی و اجرای مدول دوم تصفیه­خانه ششم را در نظر داشته باشند.

سپس نماینده شرکت کیسون به معرفی شرکت متیتو  پرداخت و عنوان کرد: متیتو یک شرکتی ژاپنی است که سهامداران عمده آن، بانک  Jibicو شرکت میتسوبیشی بوده و عمده فعالیت آن در حوزه­های تصفیه آب و فاضلاب، تولید مواد شیمیایی، حمل و نقل ریلی و سرمایه­گذاری انرژی است.  شرکت MUL زیرمجموعه­ای از شرکت متیتو می باشد که به صورت تخصصی در حوزه تهیه و توزیع آب از جمله ساخت تصفیه­خانه­ها و تولید مواد شیمیایی برای تصفیه آب فعالیت دارد.

نماینده شرکت کیسون همچنین اشاره کرد: با هدف سرمایه­گذاری در ایران شرکت کیسون با شرکت  MULتفاهم­نامه همکاری منعقد نموده است. به این صورت که 20 درصد از سرمایه­ی لازم توسط هریک از این دو شرکت تأمین مالی و مابقی به روش BOT و یا در صورت امکان با واسطه شرکت متیتو، از تسهیلات بانک­های ژاپن (از جمله وام­های کم­بهره با بازپرداخت بلندمدت یا همان Soft Loan) برای سرمایه­گذاری استفاده  شود.

وی ادامه داد: از دیگر روش­های سرمایه­گذاری مدنظر مشارکت کیسیون یکی از روش­های مشارکت عمومی-خصوصی می­باشد.

در ادامه مهندس شفیعی مشاور تأمین منابع مالی شرکت،  درباره روش های مورد  پیشنهاد این دو شرکت تاکید کرد: از روش­های  مدنظر آن ها در رابطه با پروژه­های تصفیه­خانه ششم تهران، BOT خودگردان و یا فاینانس داخلی (ماده 56) و همچنین  در رابطه با تأمین مالی اجرای طرح ساماندهی آب های سطحی جنوب تهران روش فاینانس خارجی ، یا اعطای حق­فروش پساب و یا واگذاری بخشی از پساب طی مدت معین به سرمایه­گذار می­باشدکه این روش­ها به صورت موازی در کنار سازوکار مربوط به ماده 27 پیگیری می­ شوند.

 در ادامه جلسه  "آیزاوا"  قائم‌مقام شرکت میتسوبیشی در ایران، با بیان اینکه Soft Loan یکی از تسهیلات کم بهره کشور ژاپن برای توسعه و بهداشت در کشورهای شرق آسیا می‌باشد، گفت:  فرآیند جذب سرمایه از طریق درخواست رسمی توسط دولت کشور درخواست­کننده از دولت کشور ژاپن به همراه توجیه پروژه مدنظر انجام می شود. در ضمن پروژه باید در مناقصه بین­المللی به فراخوان گذاشته شده و در صورت موافقت در اخذ تسهیلات، اولویت با انتخاب پیمانکاران ژاپنی در اجرای این طرح
 می باشد.

 گفتنی است، شرکت آب منطقه­ ای تهران در راستای اجرای سیاست­های نوین دولت مبنی بر کاهش وابستگی طرح­های عمرانی بر اعتبارات بودجه عمومی و افزایش بکارگیری سرمایه بخش خصوصی در طرح­های توسعه­ای کشور، اقدام به بررسی و پیگیری ظرفیت­های قانونی موجود جهت آماده­سازی طرح­ها برای واگذاری سرمایه­گذاری و اجراء توسط بخش غیردولتی نموده‌است. یکی از اقدامات این شرکت، برگزاری جلسات متعدد باسرمایه­گذاران داخلی و خارجی علاقه­مند جهت دریافت نقطه‌نظرات و پیشنهادات آنان در تحقق دستیابی به این هدف می‌باشد.

کد خبر: 1436
  تاریخ خبر : 10 شهریور 1395
 1548
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 222
  • بیشترین بازدید همزمان : 728
  • بازدید امروز : 29,402
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 17,044,177
  • آخرین به روزرسانی : 4 دی 1403 14:11:36
  • شناسه IP شما : 18.226.88.18

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : تهران، بلوار کشاورز، خیابان حجاب
  • کدپستی : 1415615441
  • تلفن : 02181751
  • فاکس : 02188966555
  • پست الکترونیکی : info[at]thrw.ir
  • پیامک : 50002405
  • تلفن گویا : 02181751