مدیرعامل شرکت آب منطقه ای تهران تاکید کرد:
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، مهندس "خسرو ارتقایی" امروز(یکشنبه) در نشست خبری تشریح برنامه های این مجموعه در سال جاری به اقدامات سازمان برای تحقق شعار اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: براساس تصمیمات ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی دولت مقرر شده است در سال جاری طرح های متعددی از سوی وزارت نیرو و به ویژه آب منطقه ای تهران برای تحقق این مهم پیش بینی شود. براین اساس طبق برنامه ریزی صورت گرفته مقرر شده است امسال بالغ بر سه هزار حلقه چاه غیر مجاز را در راستای طرح احیا و تعادل بخشی آب های زیرزمینی مسدود کنیم.
وی از نصب دو هزار کنتور اندازه گیری مصرف آب بر روی چاه های کشاورزی خبر داد و گفت: این تعداد کنتور با همکاری شرکت های توزیع برق بر روی چاه های مجاز آب نصب خواهد شد و از طرفی 252 دستگاه حجمی هوشمند نیز برای چاه های کشاورزی پیش بینی شده است.
ارتقایی با اشاره به اینکه شرکت آب منطقه ای تهران پروژه هایی با موضوع اقتصاد مقاومتی در دست اجرا دارد، تصریح کرد: این پروژه ها جزو برنامه های ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی نیست و خود مجموعه در حال اجرای آن است که در این بین به طور مثال رقمی در حدود 300 میلیارد تومان برای موضوع فرار آب از سد لار و نیز 800 میلیارد تومان به منظور سامان دهی آب های جنوب تهران اختصاص پیدا کرده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای تهران در پاسخ به سوالی در خصوص ساز و کار اجرای طرح جلوگیری از تبخیر آب پشت سدها، گفت: در مورد برخی از سدهای تهران همچون امیرکبیر، لتیان و یا لار به دلیل اینکه در مناطق پرتبخیر قرار ندارند شاید توجیه اقتصادی نداشته باشند ولی در مورد سد ماملو که در منطقه ای نسبتا گرم تری قرار گرفته است چنین طرحی می تواند اجرایی شود ولی تاکنون مطالعه ای در این زمینه نداشته ایم و شاید در آینده در دستور کار برنامه های شرکت قرار بگیرد.
وی در پایان به موضوع بازنشستگی سدهای تهران نیز اشاره کرد و گفت: در طول 50 سال اخیر حجم سدی همچون لتیان به دلیل رسوب از 95 میلیون مترمکعب به 75 میلیون کاهش یافته که با توجه به این بازه زمانی این سدها تا رسیدن به موعود بازنشستگی فاصله زیادی دارند و از لحاظ سازه نیز سد های بتنی ما مشکل خاصی ندارند ولی به طور کلی باید در مطالعات خود جایگزینی سد های بالای 50 سال را در نظر داشته باشیم.