مدیر امور منابع آب شهریار گفت: با تلاش مامورین این امور و در دو ماهه نخست امسال،در مجموع هفت حلقه چاه غیرمجاز پر و مسلوب المنفعه شده که در نتیجه از خروج سالانه بیش از 306 هزار مترمکعب آب از منابع آبهای زیرزمینی منطقه جلوگیری شده است.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، مهندس "راما حبیبی" امروز (دوشنبه) با اعلام این خبر اظهار کرد: پر شدن این تعداد چاه غیرمجاز بر اساس دستور قضایی و در راستای اجرای قوانین حفاظت از منابع آب صورت گرفته است.
به گفته وی، این تعداد چاه غیرمجاز در مجموع آبدهی بالغ بر 17 لیتر در ثانیه داشته اند.
وی در ادامه اظهار کرد: با اجرای این عملیات در دو ماه اخیر، سالانه بیش از 306 هزار مترمکعب آب در سفرههای آب زیرزمینی دشتهای موجود در حوزه عملکرد امور آب شهریار ذخیره خواهد شد که امید می رود این روند در ماه های آینده شدت بیشتری داشته باشد.
حبیبی ادامه داد: در این مدت، مأمورین گشت و بازرسی امور منابع آب شهریار، تعداد 3 دستگاه حفاری در حال حفر چاه غیرمجاز را نیز توقیف نمودند.
مدیر امور آب منابع آب شهریار با اشاره به اینکه اجرای این عملیات با اخذ دستور قضایی و در جهت اجرای قانون توزیع عادلانه آب صورت گرفته است، گفت: با عنایت به اهمیت حفاظت منابع آب، جلوگیری از حفر چاه غیرمجاز امری ضروری است. در همین راستا، حفظ سفرههای آب زیرزمینی به منظور جلوگیری از دست رفتن ظرفیت آبخوان از اهمیت ویژهای برخوردار است.
حبیبی در بخش دیگری از سخنان خود به آزادسازی بیش از 10 هزار متر مربع از اراضی تصرف شده در بستر و حریم رودخانه های شاه چای، کرج و سیاه آب در حوزه عملکردی این امور اشاره کرد و گفت:اکیپ گشت و بازرسی امور آب شهریار در سال گذشته علیرغم کمبود نیرو و امکانات کافی وظایف خود را به ویژه در زمینه رفع تصرفات و قلع و قمع عرصه و اعیانی های واقع در بستر و حریم رودخانه ها به خوبی انجام داده است.
وی با تاکید بر تشدید برخورد قانونی با متخلفین منابع آبی، تصریح کرد: مأمورین اکیپ های گشت و بازرسی و نظارت این امور در راستای برخورد با هرگونه تخلف و با همکاری دستگاه های قضایی و انتظامی، قوانین حفاظت از منابع آب را به صورت جدی و بدون هیچ چشم پوشی اجرا و با متخلفین منابع آب های سطحی و زیرزمینی برخورد جدی خواهند کرد.
حبیبی سپس به بهره برداری رسمی از سامانه پیامکی امور منابع آب شهریار از ابتدای سال 94 اشاره کرد و افزود: این سامانه در جهت اجرای طرح تکریم ارباب رجوع راه اندازی شده و هدف از ایجاد آن، راهنمایی مراجعین و همچنین جلوگیری از صرف هزینه های بالا در زمینه پست و ارسال نامه ها می باشد.
وی با اشاره به تعدادی از خدمات ارائه شده در این سامانه پیامکی تصریح کرد: اعلام مدارک مورد نیاز جهت تشکیل و تکمیل پرونده های آب های زیرزمینی و حریم رودخانه ها، اعلام گردش کار کلیه درخواست های مراجعین مانند صدور مجوز حفر، صدور پروانه بهره برداری، صدور پروانه تغییر محل و غیره، اعلام روند اجرایی پرونده ها، نامه ها و درخواست های مراجعین و همچنین اعلام بدهی های مالی بابت پرونده های تشکیل شده در امور از جمله این خدمات است.
مدیر امور منابع آب شهریار یادآور شد: جهت تحقق اهداف مذکور، شماره تلفن همراه معتبر از مالکین پرونده ها یا نماینده های قانونی آن ها در اخذ می شود و بنابراین هر پرونده دارای یک شماره تلفن همراه معتبر خواهد بود. این دستورالعمل، به دلیل جلوگیری از هر گونه سوء استفاده احتمالی صورت گرفته تا اطلاعات پرونده تنها به شماره تلفن همراهی که مالک یا نماینده وی به صورت رسمی و کتبی اعلام نموده پیامک شود.
حبیبی در پایان اضافه کرد: این سامانه با وجود اینکه خدمات قابل توجهی را به مشترکین ارائه می دهد، بدون هزینه و با تلاش همکاران امور راه اندازی و اجرایی شده است.