با حضور استاندار تهران؛
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "محسن منصوری" در این مراسم، که با حضور "سید علی یزدی خواه" نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، "حمید زمانی" معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ری و "بهزاد پارسا" مدیر عامل شرکت آب منطقه ای تهران برگزار شد، با بیان مطالب فوق تصریح کرد: طرح اضطراری تامین آب شهرک صنعتی شمس آباد، در راستای شعار امسال که از سوی مقام معظم رهبری به نام" سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین" مزین گردیده است، جهت تامین آب صنایع و اشتغال پایدار به مرحله اجرا درآمد و حقیقتاً افتتاح این طرح ملی را باید به تمامی صنعتگران تبریک گفت.
وی با بیان اینکه دولت سیزدهم، دولتی صادق الوعد است، تاکید کرد: اصل مساله اجرای پروژه ها امری بسیار مهم است، اما مهم تر از آن برای این دولت، وفای به عهد، تعهد و تحقق وعده ها است.
وی با بیان اینکه از زمان آغاز به کار دولت سیزدهم بیشترین دستاوردهای استان تهران در بخش صنعت و تولید رقم خورده، خاطرنشان کرد: توسعه شهرک های صنعتی تا مساحت ۳۰۰ هکتار و اخذ مجوز از هیات دولت برای تبدیل ۳۸ لکه صنعتی به شهرک صنعتی خصوصی، از دیگر اقدامات موثر و اساسی در استان تهران می باشد.
"بهزاد پارسا" مدیرعامل شرکت آب منطقه ای تهران نیز در آیین افتتاح طرح خط انتقال اضطراری تامین آب شهرک صنعتی شمس آباد، اظهار داشت: باتوجه به نیاز اساسی چرخه صنعت به تامین آب پایدار و مشکلاتی که طی سنوات گذشته در این شهرک به لحاظ تامین آب وجود داشت، مقرر گردید که طرح اضطراری تامین آب این شهرک صنعتی در سریع ترین زمان ممکن اجرایی شود.
پارسا با بیان اینکه طرح مذکور، با اقدامی جهادی، طی مدت ۴ ماه به مرحله بهره برداری رسید، افزود: در این طرح ۷.۵ کیلومتر بهسازی خط انتقال آب موجود و ۲.۵ کیلومتر احداث خط انتقال جدید انجام شد.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای تهران تصریح کرد: در پروژه قابل افتتاح امروز 10 کیلومتر خط لوله انتقال از جنس پلی اتیلن با قطر 500 میلیمتر، ۲۵ حوضچه و ۲ آبگیر اجرایی شده است که امکان تحویل آب در دو نقطه به شهرک صنعتی شمس آباد را فراهم میکند و در حال حاضر نیز خط لوله به شبکه فعلی شهرک صنعتی شمس آباد متصل گردیده است.
وی ادامه داد: با اجرای این طرح، ۴.۵ میلیون متر مکعب آب در دو نقطه تامین و به شهرک صنعتی شمس آباد تحویل می شود.
پارسا در پایان با بیان اینکه ارزش سرمایه گذاری صورت گرفته در این طرح بالغ بر 50 میلیارد ریال است، خاطرنشان کرد: خط اصلی یک پروژه بلندمدت است که برای به بهره برداری رسیدن، به اعتباری معادل ۶۰۰ میلیارد تومان نیاز دارد که این اعتبار با مدل مالی مشارکت عمومی خصوصی تامین خواهد گردید.