به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، در این جلسه که با حضور اعضایی از سازمان جهاد کشاورزی و تعاون روستایی استان تهران در محل سالن جلسات معاونت حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای تهران برگزار شد، "حسن زحمتکش" مدیر دفتر حفاظت و بهره برداری، تصریح کرد : پروژه مدیریت مشارکتی دشت ورامین به علت شرایط اقلیمی و بارندگی های اندک در سال های اخیر و به تبع آن مشکل فرونشست از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی افزود: نیروهای تسهیل گر با حضور مثبت و همکاری کارآمد خود می توانند در طراحی یک الگوی مدیریت مشارکتی پایه در کل کشور موثر واقع شوند.
زحمتکش با تاکید بر این که تسهیل گران علاوه بر داشتن فن بیان قوی و دانش اجتماعی، بایستی دارای دانش و تجربه در رابطه با رشته های آب و کشاورزی باشند، اذعان کرد: لازم است قبل از ارسال تسهیل گران به روستاهای نمونه منتخب جلسات آموزشی نیز برای آن ها توسط تیم مشاور برگزار گردد.
گفتنی است، در ادامه جلسه پس از بررسی و تبادل نظر در خصوص سوابق کاری و تجربی تسهیل گران توسط اعضای حاضر در جلسه، تعداد 4 تسهیل گر به منظور اجرای فعالیت های مدیریت مشارکتی در سطح دشت ورامین مشخص گردید.