به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "حسن زحمتکش" با اعلام خبر فوق، گفت: هدف از برگزاری این جلسات آموزشی که طی دو هفته متوالی برگزار گردید، آشنایی بیشترکارشناسان با انواع کنتورهای هوشمند و نحوه عملکرد آن ها و همچنین آشنایی با انواع تخلفات بهره برداران ازمنابع آب زیرزمینی و کسب دانش کارشناسان در برخورد با این گونه تخلفات می باشد.
مدیر دفتر حفاظت و بهره برداری از منابع آب با اشاره به وضعیت خاص منابع آبی کشور به خصوص استان تهران، تصریح کرد: یکی از اصلی ترین راه های برون رفت از این بحران و جبران کسری مخازن آب زیرزمینی، نصب و اجرای صحیح پروژه کنتورهای هوشمند در راستای طرح احیاء و تعادل بخشی می باشد.
زحمتکش افزود: افزایش دانش و تعهد کارشناسان این حوزه، بازدید دوره ای از کنتورهای هوشمند جهت اطمینان از رعایت دستور العمل نصب کنتورهای هوشمند، عمکرد صحیح کنتور و جلوگیری از تخلف در اثر بخشی پروژه مذکور اهمیت به سزایی دارد.
مدیر دفتر حفاظت و بهره برداری از منابع آب استان تهران در ادامه جلسه به بحث سیستم های قطع کن کنتورهای هوشمند پرداخت و تصریح کرد: جهت اجرایی نمودن طرح قطع برق چاه های دارای اضافه برداشت در صورت اتمام سهمیه دوره، تمامی شرکت های کنتور ساز ملزم به فروش کنتور های هوشمند با سیستم قطع کن هستندکه این موضوع مهم نیز باید مورد توجه کارشناسان قرار گیرد.
گفتنی است، در ادامه این جلسه، آموزش های لازم در قالب پاورپوینت توسط کارشناسان دفتر حفاظت ارائه و در پایان نیز به پرسش های کارشناسان امورهای منابع آب در خصوص مسائل و مشکلات نصب کنتور توسط کارشناسان دفتر حفاظت منابع آب پاسخ داده شد و راهکارهای مناسب جهت بهبود روش های نصب ارائه گردید.