مدرسه پاییزه شرکت آب منطقه ای تهران با حضور "بهزاد پارسا" مدیرعامل شرکت آب منطقه ای تهران، "مهدی دانشگر" معاون مجامع، توسعه مدیریت و پشتیبانی شرکت مادر تخصصی مدیریت منابع آب ایران، "مجتبی نوری" مدیر کل دفتر تحقیق، توسعه و فناوری اطلاعات شرکت مدیریت منابع آب ایران،"یاسر فرخ" مدیر کل دفتر بازرسی و ارزیابی عملکرد شرکت مدیریت منابع آب ایران، " ابراهیم دانشگر" معاون برنامه ریزی، مدیران و کارشناسان شرکت آب منطقه ای تهران و جمعی از اساتید دانشگاه در محل پردیس فنی_ مهندسی شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ از "احمد دارابیان" فرمانده حوزه مقاومت بسیج شرکت آب منطقه ای تهران در راستای حفظ ارزش های والای انقلاب اسلامی و دفاع از آرمان های بلند میهن عزیز در جنگ 12 روزه تقدیر به عمل آورد.
"سجاد برنجی" فرماندار شهرستان شهریار و حجت الاسلام والمسلمین "سید حسین حسینی نوری" امام جمعه شهریار از "محمد داوود اعتمادی" به عنوان کارمند نمونه امور منابع آب شهرستان های شهریار، ملارد و شهر قدس در راستای زحمات و تلاشهای صادقانه و ارزشمند در انجام به موقع وظایف محوله درحوزه کاری و همچنین به ثمر رساندن اهداف سازمانی تقدیر به عمل آورد.
مدیر امور منابع آب اسلامشهر از پلمپ و جلوگیری از آبفروشی یک حلقه چاه غیر مجاز در قریه کمالیه در محدوده عملکرد این امور خبرداد.
مدیر امور منابع آب رباط کریم از انسداد 19 حلقه چاه غیر مجاز طی دو روز کاری در محدوده عملکرد این امور خبر داد.
مدیر امور منابع آب شمیرانات از رفع تصرف حدود هزار و 200 متر مربع از اراضی حریم و بستر رودخانه کند در بخش لواسانات در محدوده عملکرد این امور خبر داد.
به همت حوزه مقاومت بسیج شرکت آب منطقه ای تهران گلگشت بانوان بسیجی وزارت نیرو (صنعت آب و برق) با هدف برگزاری مسابقات ورزشی و بازدید از سد لتیان برگزار شد.
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای تهران از امور منابع آب ورامین بازدید کرد.
مدیر امور منابع آب دماوند از شناسایی و توقیف یک حلقه چاه غیر مجاز در اراضی رودهن، چنارغرب در محدوده عملکرد این امور خبر داد.
مدیر امور منابع آب شمیرانات از رفع تصرف حدود هزار و 300 متر مربع از اراضی حریم و بستر رودخانه زایگان در بخش رودبارقصران خبر داد.
مدیر امور منابع آب تهران و پردیس از تقلیل منصوبات دو حلقه چاه مجاز و جلوگیری از اضافه برداشت بیش از 113 هزار و 200 متر مکعب آب خبر داد.
مدیر امور منابع آب شهرستان های ورامین، قرچک و پیشوا از انسداد 49 حلقه چاه غیر مجاز طی مهر ماه سال جاری در محدوده عملکرد این امور خبر داد.
سرپرست امور منابع آب فیروزکوه از نصب 7 دستگاه کنتور حجمی و هوشمند بر روی چاه های پروانه دار طی یک هفته کاری در محدوده عملکرد این امور خبر داد.
مدیر امور منابع آب تهران و پردیس از تقلیل منصوبات یک حلقه چاه مجاز و جلوگیری از اضافه برداشت 97 هزار و 200 متر مکعب آب خبر داد.
مدیر امور منابع آب شمیرانات از انسداد 11حلقه چاه غیر مجاز طی یک روز کاری در منطقه زایگان بخش رودبارقصران در محدوده عملکرد این امور خبر داد.
سرپرست امور منابع آب فیروزکوه از انسداد 2 حلقه چاه غیر مجاز در در اراضی روستای امین آباد در محدوده عملکرد این امور خبر داد.
مدیر امور منابع آب شهریار، ملارد و شهر قدس از استقرار و نصب 10 عدد نیوجرسی طی یک روز کاری جهت انسداد بخشی از راههای دسترسی به بستر ساحل رودخانه شادچای در کبودین صباشهر در محدوده عملکرد این امور خبر داد.
مدیر امور منابع آب تهران و پردیس از انسداد 15 حلقه چاه غیر مجاز طی یک هفته کاری در محدوده عملکرد این امور خبر داد.
سرپرست امور منابع آب پاکدشت از انسداد یک حلقه چاه غیر مجاز در محدوده عملکرد این امور خبر داد.
مدیر امور منابع آب دماوند از توقیف یک دستگاه خاور تانکر دار آبرسان غیر مجاز در منطقه آبسرد خبر داد .
مدیر امور منابع آب شمیرانات از رفع تصرف حدود 1000 متر مربع از اراضی حریم و بستر رودخانه آهار در بخش رودبارقصران خبر داد.
مدیر امور منابع آب شهریار، ملارد و شهر قدس از توقیف 2 دستگاه تانکر آبفروشی غیر مجاز در اراضی کهنز در محدوده عملکرد این امور خبر داد.
مدیر امور منابع آب شهرستان های تهران و پردیس از عملیات لایروبی، رسوب زدایی و رفع انسداد بخشی از رودخانه کن در محدوده اراضی جعفرآباد جنگل، حد فاصل پل عبوری از رودخانه در خیابان درختی تا بند انحرافی کانال نواب صفوی در محدوده عملکرد این امور خبر داد.
مدیر امور منابع آب دماوند از توقیف یک دستگاه حفاری غیر مجاز در منطقه آبسرد در محدوده عملکرد این امور خبر داد .
مدیر امور منابع آب رباط کریم از رفع تصرف 6 هزار مترمربع از اراضی حریم و بستر رودخانه کرج واقع در در شهرستان بهارستان در محدوده عملکرد این امور خبر داد.
وزیر نیرو از سد مخزنی نم رود در فیروزکوه بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت این سد قرار گرفت.
سرپرست امور منابع آب شهرری از انسداد یک حلقه چاه غیر مجاز با دبی 10 لیتر بر ثانیه طی یک روز کاری در محدوده عملکرد این امور خبر داد.
مدیر امور منابع آب تهران و پردیس از شناسایی و توقیف یک دستگاه حفاری غیرمجاز در حال حفاری در بخش آفتاب شهرستان تهران در محدوده عملکرد این امور خبر داد.
سرپرست دفتر روابط عمومی شرکت آب منطقهای تهران در نشست هم اندیشی با روابط عمومی حوزه هنری انقلاب اسلامی بر ضرورت احیای فرهنگ مصرف آب در جامعه تاکید کرد.
مدیر امور منابع آب تهران و پردیس از تخریب بند خاکی، ایستگاه پمپاژ و جمع آوری 3 دستگاه الکترو پمپ غیرمجاز واقع در بستر رودخانه کن در اراضی جعفرآباد جنگل از توابع بخش آفتاب شهرستان تهران در محدوده عملکرد این امور خبر داد.