|  رنگ  | 
+ 0 -
 | 
ADA
بستن این پنجره
راهنما

این سایت مطابق با استاندارهای ADA برای نابینایان مناسب‌سازی شده و سازگاری این استاندارد در بخش‌های مختلف لحاظ گردیده است.
بستن این پنجره

تأکید مدیرعامل شرکت آب منطقه ای تهران بر شتاب‌بخشی به تکمیل تصفیه‌خانه شماره ۶ تهران؛ استفاده از ظرفیت مجلس برای تأمین اعتبار پروژه

در ادامه بازدیدهای میدانی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان تهران روند پیشرفت پروژه تصفیه‌خانه شماره ۶ تهران با حضور نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، معاونان و مدیران شرکت‌های آب منطقه‌ای و آب و فاضلاب استان تهران، مجری طرح، پیمانکاران و مشاوران پروژه مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران،در این بازدید، آخرین وضعیت اجرایی پروژه، میزان پیشرفت عملیات، چالش‌ها و موانع موجود و راهکارهای تسریع در تکمیل و بهره‌برداری از تصفیه‌خانه شماره ۶ مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان تهران در این نشست با تأکید بر اهمیت راهبردی پروژه تصفیه‌خانه شماره ۶ در پایداری تأمین آب شرب تهران، اظهار داشت: تمام ظرفیت‌های موجود برای تسریع در اجرای پروژه و تکمیل آن باید به‌کار گرفته شود تا این طرح در کوتاه‌ترین زمان ممکن به مرحله بهره‌برداری برسد.

یاسر رهبردین همچنین پیگیری مطالبات معوق پیمانکاران پروژه را از اولویت‌های مدیریتی خود عنوان کرد و بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های مجلس شورای اسلامی برای تسریع در فرآیند تخصیص و تأمین اعتبارات مورد نیاز پروژه تأکید کرد.

وی با اشاره به اهمیت رعایت الزامات زیست‌محیطی در اجرای طرح‌های آبی استان تهران افزود: موضوعات زیست‌محیطی و رعایت الزامات مربوط به حفاظت از محیط زیست، در تمامی طرح‌ها و برنامه‌های شرکت آب منطقه‌ای استان تهران با جدیت دنبال خواهد شد.

در ادامه این نشست، مجری طرح، پیمانکاران و مسئولان شرکت آب و فاضلاب استان تهران نیز ضمن ارائه گزارشی از وضعیت اجرایی پروژه، مهم‌ترین مسائل و چالش‌های موجود را تشریح کرده و پیشنهادهای خود را برای رفع موانع و تسریع در روند تکمیل پروژه ارائه کردند.

"سمیه رفیعی" نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نیز ضمن تبریک انتصاب مهندس رهبردین به عنوان مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان تهران، بر اهمیت استمرار و تقویت اقدامات در حوزه تأمین پایدار آب استان و توجه جدی به مسائل زیست‌محیطی تأکید کرد.

وی همچنین با اشاره به ضرورت تأمین منابع مالی مورد نیاز پروژه تصفیه‌خانه شماره ۶، آمادگی خود را برای پیگیری موضوع در مجلس شورای اسلامی و برگزاری جلسات تخصصی با هدف تسریع در فرآیند تأمین و تخصیص اعتبارات مورد نیاز اعلام کرد.

در پایان، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان تهران به همراه نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران و مسئولان، از بخش‌های مختلف پروژه تصفیه‌خانه شماره ۶ بازدید کردند و مجری طرح و مسئولان فنی پروژه، توضیحات لازم را درباره وضعیت واحدهای مختلف، روند اجرای عملیات و نیازمندی‌های فنی و اجرایی طرح ارائه کردند.

 

کد خبر: 8051
  تاریخ خبر : 8 مهر 1405
 73
  دیدگاه کاربران
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 72
  • بیشترین بازدید همزمان : 2159
  • بازدید امروز : 582
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 23,718,864
  • آخرین به روزرسانی : 8 مهر 1405 17:31:29
  • شناسه IP شما : 216.73.216.39

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : تهران، بلوار کشاورز، خیابان حجاب
  • کدپستی : 1415615441
  • تلفن : 02181751
  • فاکس : 02188966555
  • پست الکترونیکی : info[at]thrw.ir
  • پیامک : 50002405
  • تلفن گویا : 02181751