مقابله با آبفروشی توسط امور منابع آب شهریار

مدیر امور منابع آب شهرستان های شهریار، ملارد و شهر قدس از توقیف ادوات آبفروشی در محدوده عملکرد این امور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "محمدرضا گیتی پژوه" با اعلام این خبر افزود: در راستای برخورد جدی با آبفروشی غیر قانونی در منطقه و با تلاش و هوشیاری واحد بازرسی و نظارت امور منابع آب شهرستان شهریار و کارشناسان حقوقی و با اخذ دستور قضایی و همکاری مامورین نیروی انتظامی، تجهیزات فروش آب در منطقه قجر آباد تخت رستم شهرستان شهریار جمع آوری، توقیف و به پارکینگ تحت نظارت این امور منتقل شد.

گیتی پژوه با اشاره به اینکه این اقدام در راستای عمل به قانون توزیع عادلانه آب و همچنین پیشگیری از برداشت غیر مجاز آب توسط بهره برداران غیر حقابه بر انجام شد افزود: همه تلاش ها و برنامه ریزی ها در این امور در جهت حفاظت و صیانت از منابع آب و همچنین جلوگیری از عواقب ناشی از برداشت های غیرمجاز از سفره های آبی این منطقه است.

مدیر امور منابع آب شهریار، ملارد و شهر قدس در پایان با تاکید بر همکاری تنگاتنگ و همه جانبه دستگاه قضایی با این امور خاطر نشان کرد: امور منابع آب شهرستان شهریار باستناد به قانون توزیع عادلانه آب با افراد خاطی که با بی توجهی به قانون مذکور و بدون اخذ مجوزهای لازم اقدام به بهره برداری غیر مجاز از منابع آب و یا آب فروشی می نمایند برخورد قانونی خواهد کرد.

 

 

کد خبر: 4208
  تاریخ خبر : 20 مهر 1399
 455
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 46
  • بیشترین بازدید همزمان : 728
  • بازدید امروز : 5,661
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 20,713,962
  • آخرین به روزرسانی : 6 فروردین 1404 11:39:50
  • شناسه IP شما : 3.134.113.26

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : تهران، بلوار کشاورز، خیابان حجاب
  • کدپستی : 1415615441
  • تلفن : 02181751
  • فاکس : 02188966555
  • پست الکترونیکی : info[at]thrw.ir
  • پیامک : 50002405
  • تلفن گویا : 02181751